Ajankohtaista

  Aurinkoista kevättä!

 

HUOM! Nettiajanvarauksemme muuttuu 1.5.2018 alkaen. Helpompi varata aikoja 24h. Pääset kätevästi ajanvaraukseen kotisivuiltamme. Jo varatut ajat siirrämme automaatisesti.

 

Hoitotarjoukset kevääksi!

  • Vital injektor -täyttöliftaus. Hyaluroniampulli kohottaa ja täyttää. Vaikutus kestää 6-12kk. Koko ampulli 220€ ja täsmähoitona häiritseville rypyille alk. 70€.
  • Kirkastava kevät-ihonpuhdistus tehostettuna Environ C-peel kuorinnalla tai Maitohapolla. Yhteishintaan  88€
  • Mesopen mikroneulauksella tehostusta kasvohoitoihin. Paikallisiin ongelmiin kuten rypyt, arvet, silmänaluset tai maksaläiskät vain 30€ kasvohoidon yhteydessä (norm. 50€).
  •  Mikroneulaus on edelleen tehokkain hoito kiinteyttämään ihoa ja hoitamaan vaikeitakin ongelmia kuten arvet ja maksalaiskät. Huhtikuussa mikroneulaushoidon yhteydessä C -vitamiini ampulli kaupanpäälle (Arvo 25€)

 

Tuotetarjoukset!

  • Environ Tri-Peptide Complex+ Avance Elixir sytyttää iholle kevään hehkeyden tai on täydellinen lahja äidille ja kevään sankareille! Nyt saat 50 millin erikoiskoon 30 millin hinnalla ja kimallepussukan kaupan päälle. Ainutlaatuinen nuoruuseliksiri puolustaa ihoa ikääntymistä ja nykyelämän rasitteita vastaan. Se on tarpeen juuri nyt kun katupöly, aurinko ja ilmansaasteet ärsyttävät ihoa ja nakertavat sen nuorekkuutta. Erikoispakkauksen hinta on 116€. Etu on voimassa niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää.
  • Environin Skin EssentiA® Low Foam Cleansing Gel (200 ml) puhdistaa ihon säilyttäen sen luonnollisen joustavuuden ja kosteustasapainon. Tutustu uuteen raikkaaseen vaahtopuhdistukseen nyt -20%. Kampanja on voimassa 29.04.2018.

 

                 

   040-5875078 tai 03-2142826
 
   krista@tampereenkauneusatelje.fi