Ajankohtaista

   Aurinkoista loppukesää!

 

 

Hoitotarjoukset!

 • MEGATARJOUS!  Elo-syyskuun ajan Fibro Blast hoidoista kokeilutarjouksena -40% pois normaalihinnasta.  Paras hoito tiukentamaan ihoa ja kohottamaan ylöluomia. Hoidon jälkeen ihon paranemiseen menee 3-5 päivää aikaa. Soita ja kysy lisää.
 • Aurinkorasvojen tukkimalle iholle kirkastusta ja puhdistusta! Timanttihionta ja kemiallinen ihonpuhdistus nostavat epäpuhtaudet pois. Yhteishintaan 88€
 • Täydellinen jalkahoito ja käsiparafiini yhteensä 53€

 

 • Lääkärin tekemä Skin Booster hoito 250€/ampulli
 • Haluatko hehkeän ja sileän ihon, joka näyttää ja tuntuu upealta? Restylane® Skinboosters™  - injektiohoidot saavat sinut taas pitämään ihostasi.

  Muutaman hoitokerran jälkeen huomaat, että ihosi on sileämpi, hehkeämpi ja kimmoisampi. Tuotteilla voidaan hoitaa kasvojen, käsien, kaulan ja dekolteen ihoa. Nämä hoidot muuttavat täysin käsityksesi ihostasi.

  Kauneudenhoitotoimenpiteiden ammattilaiset ovat käyttäneet Restylane Skinboosters -hoitoja jo yli 12 vuotta, joiden aikana on tehty yli 3,5 miljoonaa hoitoa.

  •Injektiot annetaan yleensä 2–3 hoitokerran aikana (2–) 4 viikon välein, ja ne palauttavat ihon kimmoisuutta ja sileyttä asteittain.

  •Hoitosuunnitelmasi mukaiset säännölliset ylläpitohoidot (noin joka 6. kuukausi) varmistavat tulosten kestävyyden.

  Restylane Skinboosters -hoitojen on todettu kliinisissä tutkimuksissa parantavan kasvojen ja käsien ihon kimmoisuutta pitkäkestoisesti (jopa 12 kuukauden ajan) ensimmäisen hoidon jälkeen.

  Hoidossa hyalyronihappoaine laitetaan ihon alle käyttäen kanyyliä tai neulaa. Hoidossa käytetään puudutusainetta.  Kyseinen tuote ei ole täyteaine, vaan ihon pieniä ryppyjä ja epätasaisuuksia silottava aine.

  Hoitokertaan käytetty määrä riippuu hoidettavasta alueesta (esim. alakasvot n. 2 ampullia, ylähuuli n. 1 ampulli). Ensimmäisellä kerralla arvioidaan hoitoon tarvittava määrä riippuen hoidettavasta alueesta ja tehdään hoito-ohjelma.

  Lisätietoja: https://www.restylane.com/fi/tietoa-restylanesta

Tuotetarjoukset!

 • Environin uutuuslinja pigentoituneelle iholle -10%. Tervetuloa tutustumaan!
 • Uutuus! Bionin tuotteita on taas saatavilla. Täsmäapu suunympärysihottumaan, atooppiselle iholle, ruusufinniin ja eri tyyppisille akneihoille. Elokuussa -10%

 

Varaa aikasi netistä tai soita niin järjestämme aikaasmileyUusi osoite on https://tampereenkauneusatelje.avoinna24.fi/ajanvaraus

 

 

   Terveisin Krista, Virpi,Risto ja Sari                   

   Krista 040-5875078 ja Virpi 044-2451423

   krista@tampereenkauneusatelje.fi