Ihonpuhdistus

Sopii kaikille joilla on epäpuhtauksia ihossa tai haluaa kirkastaa ihoaan. Hoidossa iho puhdistetaan , kuoritaan joko ultraäänellä tai iholle sopivalla kuorinta-aineella, ihonpuhdistus ultraäänellä ja/tai mekaanisesti, tarvittaessa kemiallisesti tai tehdään timanttihionta. Miliumien poisto tarvittaessa. Kulmien siistiminen, tehoaine, naamio ja loppuvoide.

Ihon kemiallinen ihonpuhdistus kypsyttää ihon pinnassa olevat finnit, liuottaa ja pehmentää talitukkeutumia, nostaa epäpuhtaudet pois ja desinfioi ihoa. Talineritys normalisoituu ja iho muuttuu kirkkaammaksi ja tasaisemmaksi. Hoidon voi ottaa tarvittaessa tai sarjahoitona 3-6 kertaa, noin 2-4 viikon välein. Hoitopäivänä ei suositella saunaa, hikoilua tai aurinkoa. Hoidossa iho puhdistetaan sekä kemiallisesti ja myös mekaanisesti, jos ihon kunto sitä vaatii. Kemiallisen ihonpuhdistuksen voi sisällyttää myös muihin hoitoihin tai tehdä vain paikallisesti.

Timanttihionta on miellyttävä ja tuloksia antava hoito. Hoito on hyväksi iholle joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista. Imuhieronta vahvistaa ihon aineenvaihduntaa, veren- ja lymfanestekiertoa ja edistää solujen uudistumista. Imu tuo myös komedoja lähemmäs pintaa, jolloin ihonpuhdistus on helpompaa ja kivuttomampaa. Kuorinta poistaa ihon pinnalta kuolleen solukerroksen, talia ja muita epäpuhtauksia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle, elottomalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle.