Lisähoitoja tehostamaan

 
 Kasvohoitoihin voi lisätä tehostamaan monia erikoishoitoja. • Kiinteyttävä ultraäänihoito

Ultraäänihoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito on hellävarainen, miellyttävän rentouttava ja täysin turvallinen. Ultratone Futura Pro ultraäänihoito-ohjelma on suunniteltu nimenomaan kauneudenhoidon tarpeisiin. Hoito voidaan tehdä toisen hoidon yhteydessä suunnattuna 10 minuutin paikallishoitona tai erillisenä, 30 minuuttia kestävänä Kosteuttava, koko kasvoille tehtynä hoitona. Ultraäänihoidolla on monipuolinen kohottava ja kiinteyttävä anti- ageing vaikutus, lihasjännitystä laukaiseva vaikutus, hoitoaineita imeyttävä sonoforeettinen vaikutus ja rasvakeräytymiä hajottava lipolyyttinen vaikutus.


 • Mikrovirtahoito

Ultratone Futura Pro mikrovirtaohjelma käyttää hellävaraista UltraCell mikrovirtaa, joka uudistaa, nuorentaa ja piukentaa ihoa. UltraCell impulssi täsmävaikuttaa fibroplast solujen toimintaan ja tehostaa näin elastiini- ja kollageenituotantoa. Mikrovirta tehostaa myös hoidossa käytettävien aineosien imeytymistä. Hoidon voi ottaa erillisenä 30 minuutin hoitona tai esim. Ultratone bio-stimulaatiohoidon yhteydessä 10 minuutin jaksoissa. • Radiofrekvenssi ja elektroporaatio

RF

Hoitolaitteen teho perustuu energiaan , joka lämmittää kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostumista, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvon läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF hoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja tuntuu vain pienenä lämpönä iholla. Tehokas hoito myös silmäpusseihin ja silmänympärys ryppyihin.
 
ELEKTROPORAATIO
Hoitona elektroporaatio on hellävarainen. Se avaa sähkön avulla solukalvoon aukkoja, joista vaikuttavia aineita saadaan imeytymään ihoon. Elektroporaation avulla saamme soluväleihin aikaan hetkellisesti kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään juuri niitä tehoaineita mitä iho tarvitsee. Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla.


 •          Vital Injektor täyttöliftaus

Täyttöliftaus rypyille tai kosteuttamaan pitkäkestoisesti koko kasvoja. Voidaan tehdä paikallisesti kasvohoidon yhteydessä ongelmakohdille


 • Valoimpulssihoito

Valoimpulssihoidon voi tehdä kasvohoidon yhteydessä jos kasvoilla on häiritseviä tummia ihokarvoja, rauhoittamaan couperosaa tai ruusufinniä. Valoimpulssi tehostaa myös kollageenin tuotantoa joten sillä on kiinteyttäviä vaikutuksia.
 • Korkeataajuushoito 

Korkeataajuushoitoa suositellaan erityisesti tulehtuneelle ja rasvoittuvalle iholle. Hoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, desinfioi tehokkaasti tulehduksia myös ihon pintaa syvemmältä ja helpottaa aineiden imeytymistä. Sillä on myös vanhenevaan ihoon ihon toimintoja aktivoiva vaikutus. • Imeytyshoidon sonoforeesilla, elektroporaatiolla tai galvaanisella virralla

Imeytetään ihon tarvitsemia tehoaineita syvempiin kerroksiin

 

 • Cryo Super Contact jäädytyshoito

Tehokas yhdistettynä mikroneulaushoitoon tai happokuorintoihin. Kiinteyttämään esim. leukalinjaa ja yksittäisiin ryppyihin. 
 • Happokuorinta

Kemialliset kuorinnat, eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä eri iho-ongelmien hoitoon, kuten aknearvet, akne, ruusufinni, maksaläiskät, rypyt. Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happokuorinnat ovat myös mitä parhaimpia hoitomuotoja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen ja nuorentamiseen. Kemiallisten kuorintojen tarkoituksena on myös uudistaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa .Kuorinnat tehdään turvallisesti erivahvuisilla hapoilla. Hapot valitaan ihotyypin ja iho-ongelman mukaan yksilöllisesti. Hoidossa kuorinnan jälkeen iholle imeytetään tehoaineita, jotka pääsevät imeytymään ihoon syvemmälle kuin ilman kuorintaa imeytettynä. Kuorintoja on valittavana kevyistä AHA hapoista syviin happoihin.

 

 • Ultratone kasvojumppa 

Ultratone Futura Pro bio-stimulaatiolaitteella voidaan tehdä tehokkaita hoitoja sekä kasvoille että vartalolle. Laitteessa on kasvoille 8 erilaista automaattista bio-stimulaatiohoitoa, joissa käytetään lukuisia erilaisia sähköisten impulssien ominaisuuksia ja toisaalta laitteeseen valmiiksi ohjelmoituja tietoja kudos- ja ihotyypeistä. Futura Pro laitteella voidaan tehdä kasvoille tehokkaita "non-surgical face lift"-kohotushoitoja tai hoitaa syviä kasvolihaksia tai pintaryppyjä. Futura Pro hoidoilla voidaan poistaa turvotusta tai rentouttaa kasvoja sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Sarjahoitosuositus on 5-10 hoitoa, 2-3 kertaa viikossa, ylläpitohoito 1 krt kuukaudessa. 

Ultratone kasvohoidon voi myös yhdistää muihin hoitoihin, jolloin niiden yhteinen vaikutus tehostuu entisestään. Hoitava kosmetologi auttaa löytämään juuri sinulle sopivan hoidon.


 • Akupunktio 

Kasvohoidon yhteydessä voi laittaa akupunktioneulat. Ihossa näkyy koko elimistön kunto ja hoitamalla koko kehoa saadaa parempia tuloksia.


 • Timanttihionta 

Timanttihionta on miellyttävä ja tuloksia antava hoito. Hoito on hyväksi iholle joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista. Imuhieronta vahvistaa ihon aineenvaihduntaa, veren- ja lymfanestekiertoa ja edistää solujen uudistumista. Imu tuo myös komedoja lähemmäs pintaa, jolloin ihonpuhdistus on helpompaa ja kivuttomampaa. Kuorinta poistaa ihon pinnalta kuolleen solukerroksen, talia ja muita epäpuhtauksia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle, elottomalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Voidaan hoitaa myös arpia , pigmenttiläiskiä ja couperosaa.


 • Dui Clinique hoito

Kiinalaisiin yrttipohjaisiin tuotteisiin sekä matalataajuus-laitehoitoon perustuva hoito auttaa erilaisiin iho-ongelmiin ja sopii myös normaalille iholle kiinteyttäen ja kosteuttaen. Ihon kunnosta ja hoitotarpeesta riippuen valitsemme sopivan hoidon. Sarjahoidolla saa parhaimmat ja pitkäkestoisimman tulokset.

 

DUI–hoito sopii kaikenikäisille miehille ja naisille. Hoito on täysin kivuton ja rentouttava, kuin pieni loma. • Parafiinihoito käsille

Kosteuttava parafiinihoito voidaan laittaa käsille minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä. Lopputuloksena kauniit ja pehmeät kädet. 


 •  · Lymfa Boots

Kasvohoidon yhteydessä voi laittaa samanaikaisesti alleille, vyötärölle tai jaloille lymfalaitteen tehostamaan aineenvaihduntaa tai nestekiertoa