Ultratone ja ultralift

Ultratone kasvojumppa


Ultratone Futura Pro bio-stimulaatiolaitteella voidaan tehdä tehokkaita hoitoja sekä kasvoille että vartalolle. Laitteessa on kasvoille 8 erilaista automaattista bio-stimulaatiohoitoa, joissa käytetään lukuisia erilaisia sähköisten impulssien ominaisuuksia ja toisaalta laitteeseen valmiiksi ohjelmoituja tietoja kudos- ja ihotyypeistä. Futura Pro laitteella voidaan tehdä kasvoille tehokkaita "non-surgical face lift"-kohotushoitoja tai hoitaa syviä kasvolihaksia tai pintaryppyjä. Futura Pro hoidoilla voidaan poistaa turvotusta tai rentouttaa kasvoja sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Sarjahoitosuositus on 5-10 hoitoa, 2-3 kertaa viikossa, ylläpitohoito 1 krt kuukaudessa.

Ultratone kasvohoidon voi myös yhdistää muihin hoitoihin, jolloin niiden yhteinen vaikutus tehostuu entisestään. Hoitava kosmetologi auttaa löytämään juuri sinulle sopivan hoidon.

Ultralift kasvojen kiinteytys

Hyvin kiinteyttävä ja kohottava hoito. Kosteuttaa ja rauhoittaa . Hoidossa tehdään alkupuhdistus, ultratone kasvojumppa ja ihon kunnon mukaan joko ultraäänihoito jos iho on punoittavampi ja kuivempi tai mikrovirtahoito jos ihossa on paljon hiusryppyjä. Laitetaan tehoaineet ja naamio ja lopuksi voiteet.