Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoito ihon ikääntymisen merkkien kuten rypyt, juonteet ja ihon veltostuminen .Toimiva hoito arville, suurille huokosille, hyperpigmentoituneelle iholle, atooppiselle ja kuivalle, herkälle iholle sekä selluliittiin ja jopa raskausarpiin. Hoito sopii sekä kasvoille, että vartalolle. Hoito sopii hyvin kaikenikäisille tarpeesta riippuen. Nuorille voi tehdä esim. arpihoitoa. Hoitoa ei tehdä tulehtuneelle iholle.


Mikroneulaus on vallankumouksellinen. Se tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot, lisäämällä kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Hoito on vielä edullisempi kuin monet muut voimakkaat hoidot.

Veitsetön ja ei kuoriva tarkoittaa myös anteeksi antava, eli iho palautuu hyvin nopeasti ja hoito on turvallinen. Hoito ei vahingoita tai riko ihon pintaa. Reiät umpeutuvat kahdessa tunnissa.

Mikroneulaus rullassa on 540 tai 192 erittäin kapeaa 1,5-2,5mm neulaa jotka tekevät kymmeniä tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa korjaamaan ja uudistamaan ihoa luonnollisesti ja turvallisesti. Mikroneulauksessa syntyvien kanavien kautta aineet imeytyvät ihoon 1000 kertaa paremmin. Mikroneulauksen voi tehdä myös Mesopen laitteella, missä on kertakäyttöinen neulapää. Neulat voi asentaa 0,5-3mm. Sopii myös paikallisiin ongelmiin tehostamaan rullausta.

Hoidossa iho puhdistetaan ja tarvittaessa puudutetaan pintapuudutusaineella. Neulaus kestää 10-20 minuuttia jonka jälkeen laitetaan ihon tarvitsemat tehoaineet. Neulauksessa pienet neulat osuvat dermiksen puoleenväliin stimuloiden fibroplastien toimintaa. Näin kollageenin muodostus moninkertaistuu saaden aikaa silminnähtäviä tuloksia. Hoidon yhteydessä voidaan tehdä myös muita tarvittavia toimenpiteitä.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

  • Mikroneulaus lisää  kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
  • Hoidolla saadaa imeytettyä haluttuja tehoaineita ihon syvempiin kerroksiin. Esim. A ja C vitamiinit
  • Palautuminen hoidosta on nopeaa. Seuraavana päivänä iho on joko normaali tai pientä punoitusta voi olla havaittavissa, jonka saa helposti meikillä piiloon
  • Hoito on voidepuudutuksen ansiosta kivutonta

 

Hoidon jälkeen iholle ei saisi samana päivänä laittaa mitään aineita ja olisi suotavaa, ettei kosketeltaisi ihoa. Olisi hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina tai laittaa puhdas pyyhe tyynyn päälle. Hikiliikuntaa, uimahallia, saunaa tai suoraa auringonvaloa olisi hyvä välttää samana iltana. Seuraavana aamuna voi puhdistaa ja hoitaa normaalisti. Hoito päivänä iho voi punoittaa voimakkaasti ja yleensä punoitus laskee seuraavaksi päiväksi. Herkemmillä ihoilla voi olla lievä punoitus seuraavanakin päivänä. Ihon kosteuttaminen on tärkeää hoidon jälkeen.

Hoito tehdään 4-6 viikon välein. Tehokuurin voi tehdä myös 3-6 kertaa viikon tai kahden välein ja senjälkeen ylläpitohoitona 6 viikon välein. Rulla kestää 6-10 kertaa ja on henkilökohtainen. Mesopenissä on kertakäyttöinen pää joka vaihdetaan joka hoitokerta

Rulla veloitetaan ensimmäisellä käynnillä.
Hoidon voi ottaa halutessa myös harvemmin.