DPL-Valoimpulssi

Ella Hybridi DPL valoimpulssilaitteella tehdään turvallista ja tehokasta karvanpoistoa kaikille ihotyypeille ja lähes kaikenvärisille karvoille. Dynamic Pulse Light tekniikan avulla voidaan käyttää vähemmän energiaa mutta siitä huolimatta saadaan paljon parempia tuloksia, vähemmällä kivulla. Laitteela voidaan hoitaa myös pigmenttiläiskiä , couperosa ihoa sekä aknea.

Helppo, nopea ja lähes kivuton DPL ont ehokas apu kaikille häiritsevistä ihokarvoista kärsiville. Häiritsevät karvat voidaan poistaa kasvoista, kainaloista, käsivarsista, bikinialueelta, reisitä ja sääristä. Erityisen hyvin hoito toimii tummiin karvoihin, mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua.

DPL- valoimpulssin tuottama valo tuhoaa 60-90% kasvuvaiheessa olevista karvoista joka hoitokerralla. Koska vain 30% karvoista on keraallaan kasvuvaiheessa, hyvään hoitotulokseen tarvitaan useampi hoitokerta. Yleensä 5-8 kertaa riittää.

Hoito on nopeaa ja lähes kivutonta. Yhdellä kerralla voidaan hoitaa laajojakin alueita. Kasvohoidon yhteydessä voidaan poistaa huuli ja leukakarvat samalla kertaa.

Hoito ei sovi raskaana oleville, syöpähoitojen aikana, ruskettuneelle iholle tai jos jos käytössä on valolle herkistävä lääkitys.

Hoidot tehdään 4-8 viikon välein. Sarjahoidolla saadaan paras mahdollinen tulos. Hoitojen jälkeen olisi vältettävä  aurinkoa 2-4 viikkoa ja saunomista 3 päivää. Kotihoitona on ihon viilentäminen paras keino. Iho saattaa hieman punoittaa hoidon jälkeen, mutta muuten hoito ei vaikuta normaalielämään. Ennen hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen.