Viltal Injektor system-täyttöliftaus

(HYALURONIHAPOSTA

HA) pystyy Yksi hyalurinihappomolekyyli sitomaan itseensä 1000 kertaisen määrän kosteutta. Hyaluronihappoa on olemassa stabiilissa ja stabiloimattomassa muodossa. Niiden ero on pysyvyys. Stabiloimaton muodostaa luonnostaan verkostoja, jotka hajoavat ikävä kyllä nopeasti. Ihomme kuluttaa sitä ikääntyessä enemmän. Siksi iho kuivuu ja rypistyy. Stabiloidussa on ristisidoksia, jotka estävät sen hajoamisen. Stabiloitu HA pysyy ihossa yleensä noin 6-12kk, jonka aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta. Iho näyttää nuoremmalta.
Stabiloimatonta hyaluronihappoa on voiteissa ja on loistava päivittäisessä käytössä. Stabiloitu on molekyylikooltaan suurempi, joten sen saamiseen ihoon tarvitaan apuvälineitä. Tehokkain tapa on injektoida se juuri oikeaan syvyyteen.

VITAL INJEKTOR
Vital Injektor on uusi, ainutlaatuinen 5-neulainen mesoterapialaite, jolla tehoaineet saadaan vietyä ihoon nopeasti, turvallisesti ja kivuttomasti puuduttamalla iho puudutusvoiteella. Sitä voisi verrata mikroneulaukseen, mutta se on tehokkaampaa. Täyttöliftauksessa ihoon injektoidaan erityisen hoitopään avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa. Kone annostelee juuri oikean määrän ainetta ja juuri oikeaan paikkaan. Täyttöliftauksella voidaan hoitaa koko kasvot tai vaikka joku tietty alue. Hoito voidaan tehdä myös vartalolle, esimerkiksi kämmenselkiin. Hoidolla voidaan tehdä myös koneellinen mikroneulaus ja näin viedä tehoaineet oikeaan syvyyteen.JÄLKIHOITO
Hoidon jälkeen iho suojataan hoitolassa ja hoidon jälkeisenä iltana ei ole toivottavaa laittaa iholle mitään aineita eikä meikkiä. Hikiliikunta, saunominen ja auringonotto samana päivänä on kielletty. Seuraavana päivänä ihoa voidaan hoitaa normaalisti ja myös saa meikata. Iho voi punoittaa hoidon jälkeen ja hiukan myös seuraavana päivänä, mutta toipuminen on nopeaa Pieniä mustelmia voi tulla ja siksi Omega öljyjä olisi hyvä välttää ennen hoitoon tuloa kaksi viikkoa samoin särkylääkkeitä muutama päivä. Vartalolle voi jäädä punaisia pisteitä muutamiksi päiviksi.

HOITOALUEET