Environ kasvohoidot

Environ

ENVIRON-VITAMIINI-IMEYTYSHOITO

Sonoforeesi: Kasvot on huolellisesti puhdistettu ja haluttu vitamiiniseerumi on levitetty iholle. Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n. 22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan tiehyeet pysyvät noin tunnin auki.

Iontoforeesi: Kasvoille levitetään kumimaiseksi naamioksi kovettuva Algi Mask, joka pitää ihon kosteana ja estää vitamiinien haihtumisen. Naamioon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan 20 minuuttia pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

Hoidon lopetus: Naamio poistetaan ja kasvoille levitetään haluttu päivävoide. Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi. Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

ENVIRON PUHDISTAVA IMEYTYSHOITO
Hoidossa tehdään normaalisti ihonpuhdistus ja muut tarvittavat toimenpiteet
Iontoforeesi: Iholle levitetään Lac Pamgel mieto maitohappokuorinta ja imeytetään harson alla 20 minuuttia jonka jälkeen imeytetään Treatment gel, mieto A-vitamiini geeli. Iho on hoidon jälkeen raikkaan ja kuulaan näköinen ja pysyy tasapainoisempana pidempään.

environ

Environ kuorinnnat

Kuorinnat  suoritetaan maitohappo kuorinnalla. Kuorinnat ovat tehokkaita , mutta turvallisia. Kosmetologi katsoo mikä kuorinnat ja minkä vahvuinen sopii ihollesi. Hoitoja ei suositella aurinkoiseen vuodenaikaan tai ennen aurinkolomia. Iho voi punoittaa ja hilseillä hoidon jälkeen kevyesti. Aurinkoa olisi varottava 2 viikkoa hoidon jälkeen. Hoidon voi tehdä kuurina kerran viikossa viiden –kuuden viikon jaksoissa tai harvemmin.Lac-Pamgel
Geelimäinen maitohappokuorinta joka sopii kuivalle, ryppyiselle ja pigmenttivaurioiselle iholle. Hellävaraisin kuorinnoista

LACM 1-4
Voidemainen maitohappokuorinta. Geelimäistä vahvempi. Kuivalle iholle, maksaläiskiin ja kiinteyttämään ihoa. Vahvemmat kuorinnat arpiin ja akneen.

C-PEEL
Voimakas C-vitamiini kuorinta kirkastaa ihoa ja vaalentaa maksaläiskiä.