Neulaton mesoterapia Dual Injector Pro+

 NEULATON MESOTERAPIA-DUAL INJEKTOR PRO+


Neulaton mesoterapia on ihoa kiinteyttävä ja kohottava hoito. Alkuun iho puhdistetaan, kuoritaan kevyellä happokuorinnalla tehostamaan aktiiviaineiden imeytymistä. Laitetaan ihon tarvitsemat tehoaineet,  hierotaan ja laitetaan erikoisnaamio jonka päältä tehdään RF hoito ja elektroporaatio maksimoimaan aineiden imeytyvyys mahdolisimman syvälle. Iho on heti hoidon jälkeen nuorentunut ja kaunistunut.


  • RADIOFREKVENSSI
Hoitolaitteen teho perustuu energiaan , joka lämmittää kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostumista, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvon läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF hoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja tuntuu vain pienenä lämpönä iholla. Tehokas hoito myös silmäpusseihin ja silmänympärys ryppyihin. 


  • ELEKTROPORAATIO
Hoitona elektroporaatio on hellävarainen. Se avaa sähkön avulla solukalvoon aukkoja, joista vaikuttavia aineita saadaan imeytymään ihoon. Elektroporaation avulla saamme soluväleihin aikaan hetkellisesti kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään juuri niitä tehoaineita mitä iho tarvitsee. Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla.

Lisäksi radiofrekvenssiin yhdistetty punainen valo sekä elektroporaatioon yhdistetty sininen valo tehostavat toimintoja ja parantavat ihon omaa aineenvaihduntaa.