TIETOA RESTYLANE™  HOIDOISTA

Esteettiset injektiot eli täyteainehoidot hyalyronihapolla:

Ihon kuntoa voidaan ylläpitää hyvien elämäntapojen lisäksi pehmeillä plastiikkakirurgisilla hoidoilla, joita voitaisiin kutsua myös kasvojen kohotukseksi ilman leikkausta. Täyteainehoito on sopiva menetelmä ihon nuorentamiseksi ja kosteuttamiseksi, ryppyjen ja uurteiden tasoittamiseksi, huulien täyttämiseksi ja kasvonpiirteiden parantamiseksi. Hoito tehdään ruiskuttamalla ihon alle hoitoa tarvitsevaan paikkaan täyteainetta. Hoidossa käytetään lisäksi mietoa puudutetta joten se ei ole kovin kivuliasta.

Hyalyronihappo on solujen pinnalla valmistettava ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Hyalyronihappoa esiintyy lähes kaikissa ihmisen kudoksissa, mm. ihossa, nivelissä ja silmissä. Ihossa hyalyronihappo on luonnollinen ainesosa, jolla on tärkeä tehtävä ihon terveydelle, kimmoisuudelle ja heleydelle. Vanhetessamme ihon hyalyronihapon määrä vähitellen vähenee. Tämä on yksi merkittävä tekijä, joka aiheuttaa ihon ikääntymistä. On arvioitu, että 30 ikävuoden kohdalla ihon kyky tuottaa kollageenia ja hyalyronihappoa olisi vähentynyt kolmasosalla. Täyteainehoito lisää ihon hyaluronihapon määrää ja tilavuutta kohdissa joista sitä puuttuu, tasoittaa ikääntymisen merkkejä ja kohentaa haluttuja kasvonpiirteitä. Valitettavasti hyalyronihappoa myös hajoitetaan elimistön luonnollisten prosessien kautta ja tämän takia hoito on uusittava sopivin väliajoin.

Täyteaine sisältää hyaluronihappogeeliä, joka on synteettisesti valmistettu, mutta rakenteeltaan hyvin lähellä luonnollista hyalyronihappoa. Hoitolassa käytettävät RESTYLANE™  hyaluronihappogeelit ovay molemmat pitkään markkinoilla olleita ja turvalliseksi osoittautuneita tuotteita. Tuotteissa käytetty teknologia on luotettavaa ja nykyaikaista. Mikäli haluat tutustua kyseisiin tuotteisiin lähemmin, voit siirtyä tuotteen nimen kohdalta tuote-esittely sivulle.

Joka tapauksessa oma täyteainehoitajasi osaa valita puolestasi oikean ja tehokkaan tuotteen juuri sinun ongelmaasi. Toimenpide on nopea ja kestää alle 60 minuuttia (sisältäen esihaastattelun ja hoitoarvion). Tulokset näkyvät välittömästi. Hoidon kesto on yksilöllistä, mutta nykyteknologian avulla lopputulos kestää noin 6-12 kk. Hoidon hinta koostuu tuotteen ja pienkirurgisen toimenpiteen hinnasta. Yhdessä ruiskussa on 1 ml hyalyronihappogeeliä, joka riittää pienen alueen hoitamiseen. Hoitoarviossa vastaanotolla voimme tehdä yhteisen suunnitelman mitä hoidetaan ja millä aikataululla.

AZZALURE

Azzalure on erityisesti esteettiseen kauneudenhoitoon kehitetty botuliinipistoshoitoaine.

Käytämme kasvojemme lihaksia tuhansia ja tuhansia kertoja päivittäin. Omalta osaltaan se saa aikaan ryppyjä ja juonteita ihossamme. Azzalure on lihaksia relaksoiva aine, joka poistaa lihasten ylijännitystä ja siloittaa ihoa. Se on myös erinomainen tapa ennaltaehkäistä ryppyjen ja juonteiden kehittymistä. Azzalure pistetään erittäin pienellä neulalla oikeaan kohtaan eri lihaksia. Se on nopea, turvallinen ja tehokas keino nuorentaa ilmettä ratkaisevasti. Vaikutus alkaa muutamassa päivässä ja kestää noin puoli vuotta. Suosituin käyttöalue on otsan alueen poikkijuonteiden ja kulmakarvojen välisten pystyjuonteiden ns. "Sibelius-juonteiden" hoitaminen. Otsa todellakin siloittuu ja ilme raikastuu. Ei tarvitse huolehtia jähmeästä ilmeestä, kun hoitoja käytetään sopivasti ja oikeisiin paikkoihin. Yhdessä hyaluroni
täyteaine-hoitojen kanssa saadaan parhaat ja kokonaisvaltaisemmat hoitotulokset.
Tänä päivänä ja tulevaisuudessa saa näyttää kivalta!

TCA

Voimakas ihon pintaa uudistava, ihon väriä ja arpia tasoittava hoito. Miedolla pitoisuudella TCA voidaan tarvittaessa tehdä herkällekin iholle. Iho toipuu TCA-kuorinnasta kuorinnan syvyydestä ja aineen voimakkuudesta riippuen 5-10 päivässä. Toipumisaikana vanha iho hilseilee voimakkaasti ja voi kuoriutua jopa kookkaampina laattoina, kuten auringonpolttaman jälkeen. TCA kuorinnalla kuoritaan pigmenttimuutoksia (maksaläiskät, auringon aiheuttamat pigmenttiläiskät), pintakuivaa ja auringon vaurioittamaa ihoa, aknearpia ja sitä tehdään myös voimakkaana nuorennushoitona.
Arpia hoidettaessa paras tulos saavutetaan ns. etsaushoidolla, joka on TCA-kuorinnan erityisesti aknearpiin kehitetty muoto.

Kemialliset kuorinnat tekee lääkäri Sari Laitinen

Tervetuloa nauttimaan uudesta ilmeestä!

Näkemisiin,

Sari Laitinen
 

Katso hinnasto tästä.