AVST-sarja

(Advanced Vitamin Skin Therapy)Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi.

A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.

Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST-sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

AVST Eye Gel 15ml: Ohuelle silmänympärysiholle suunniteltu mieto A-vitamiinigeeli, joka sisältää Matrixyl-peptidiä ja runsaasti antioksidantteja. Ei sisällä aurinkosuojaa.

AVST 1 50ml: Environ AVST-sarjan aloitusvoide, joka sisältää matalan pitoisuuden A- ja C-vitamiinia. AVST 1 on suunniteltu A-vitamiinin käytön aloittaville ja herkälle iholle. Antioksidantit, mukaan lukien C- ja E-vitamiini, auttavat korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

AVST 2 50ml: Seuraava askel kohti keskivahvoja A- ja C-vitamiinipitoisuuksia.

AVST 3 50ml: Sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Tuote on suunniteltu aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een ja 2:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl-nimistä peptidiä edistämään kollageeni- ja elastiinituotantoa.

AVST 4 50ml: Sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een, 2:een ja 3:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl:iä.

AVST 5 50ml: Sisältää erittäin korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia sekä peptidejä. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on valovaurioitunut iho ja jotka haluavat vielä parempia tuloksia käytettyään Environ AVST 1:ä, 2:a, 3:a ja 4:a. Voidaan käyttää yhdessä Environ Ionzyme C-Quence 3:n ja 4:n kanssa tai Intensive Retinol 1:n, 2:n ja 3:n kanssa vielä parempien tulosten saavuttamiseksi.

AVST Eye Make-Up Remover 100ml: Hellävarainen silmämeikin poistoaine, joka sopii erityisesti piilolinssien käyttäjille, herkille silmille ja silmänympärysiholle.

AVST Pre-Cleansing Oil 100ml: Lähinnä kasviöljyjä, mm. jojoba-öljyä, sisältävä esipuhdistusaine, joka poistaa meikin ja auttaa syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa.

AVST Cleansing Lotion 200ml: Uutuuspuhdistustuote, johon on lisätty kosteuttavia ainesosia, mm. oliiviöljyä. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

AVST Moisturising Toner 200ml: pH-tasapainotettu öljytön kasvovesi, joka sisältää kosteuttavia ainesosia ja antioksidantteja. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ennen
AVST-voiteita lisäämään vitamiinien imeytymistä.

AVST A, C&E Body Oil 100ml: Erittäin hienojakoinen ja voimakas A-, C- ja E-vitamiiniöljy aurinkovaurioiselle vartalon iholle.

AVST Gel 50ml: Mieto A-vitamiinigeeli herkälle, tukkeutuneelle tai reagoivalle iholle. Ei sisällä aurinkosuojaa.

AVST Hydrating Exfolient Masque 50ml: Valkosavinaamio ihon kosteutukseen ja imemään ylimääräistä rasvaa iholta.

AVST Hydrating Lotion 200ml: pH-tasapainotettu keskivahva AHA-happovartaloneste kuorii ihoa kevyesti pehmentäen karheita ja kuivia ihoalueita. Käytetään yhdessä AVST Body Oil:in tai Body Cream:in kanssa.