Youth EssentiA

 

Youth EssentiA antaa iholle lisää sileitä, heleitä ja terveen näköisiä vuosia. Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmä pidentää ihon nuoruutta asteittain voimistuvien A-vitamiini-, antioksidantti- ja peptidipitoisuuksien avulla. Todellinen age control -sarja, jolla luvataan näkyviä tuloksia jo muutamassa kuukaudessa. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on luokitellut aktiiviaineet korkealuokkaisiksi ja tehokkaiksi.

 

HYDRA-INTENSE CLEANSING LOTION 200 ML

Täyteläinen, miedosti hajustettu puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Erityisesti valittujen ainesosien ansiosta jättää iholle puhtaan, hoidetun ja joustavan tunteen. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle.


VITA-PEPTIDE TONER 200 ML

Peptideillä rikastettu kasvovesi on suunniteltu toimimaan yhdessä Youth EssentiA® -linjan muiden tuotteiden kanssa vähentämään näkyviä UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamia merkkejä ihossa. Kosteuttavien ja ihoa kirkastavien ainesosien ansiosta aavistuksen geelimäinen hoitoneste uudistaa ja virkistää ihoa. 

VITA-PEPTIDE EYE GEL 10 ML

Vita-Peptide Eye Gel on tieteellisesti kehitetty silmänympärysgeeli, joka sisältää Argireline®, Matrixyl® ja Dermaxyl™ -peptidejä. Peptidit  toimivat yhteistyössä iholle välttämättömien A-, C- ja E-vitamiinien kanssa vähentäen ryppyjä silmänympärysalueella. Ei sisällä aurinkosuojaa ja tuotteen kanssa tulee käyttää vähintään  suojakerrointa 15.

VITA-PEPTIDE C-QUENCE SERUM 1 35 ML

C-Quence 1 on seerumi, jolla voi aloittaa Environ® Youth EssentiA -hoito-ohjelman. Seerumi sisältää matalan A-vitamiinipitoisuuden retinyylipropionaatin muodossa ja keskivahvan määrän nopeasti imeytyvää C-vitamiinia, sekoituksen Matrixyl® 3000- ja Dermaxyl™ -peptidejä sekä niiden kanssa toimivia antioksidantteja. Suunniteltu parantamaan ihon nuorekkuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Ei sisällä aurinkosuojaa ja tuotteen kanssa tulee käyttää vähintään  suojakerrointa 15. Sopii kaikille ihotyypeille.


VITA-PEPTIDE C-QUENCE SERUM 2 35 ML

C-Quence 2 -seerumi sisältää keskivahvan määrän A- ja C-vitamiinia, sekoituksen Matrixyl® 3000- ja Dermaxyl™ -peptidejä sekä niiden kanssa toimivia antioksidantteja. Seerumi on seuraava askel portaittaisessa hoito-ohjelmassa. Suunniteltu parantamaan ihon nuorekkuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Ei sisällä aurinkosuojaa ja tuotteen kanssa tulee käyttää vähintään  suojakerrointa 15. Sopii kaikille ihotyypeille.

VITA-PEPTIDE C-QUENCE SERUM 3 35 ML

C-Quence 3 -seerumi sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia, Matrixyl® 3000- ja Dermaxyl™ -peptidejä sekä niiden kanssa toimivia antioksidantteja. Seerumi on kolmas askel portaittaisessa hoito-ohjelmassa. Suunniteltu parantamaan ihon nuorekkuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Ei sisällä aurinkosuojaa ja tuotteen kanssa tulee käyttää vähintään suojakerrointa 15. Sopii kaikille ihotyypeille.VITA-PEPTIDE C-QUENCE SERUM 4 35 ML

C-Quence 4 -seerumi sisältää korkeimmat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia, Matrixyl® 3000- ja Dermaxyl™ -peptidejä sekä niiden kanssa toimivia antioksidantteja. Seerumi on neljäs askel portaittaisessa hoito-ohjelmassa. Suunniteltu parantamaan ihon nuorekkuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Ei sisällä aurinkosuojaa ja tuotteen kanssa tulee käyttää vähintään suojakerrointa 15. Sopii kaikille ihotyypeille.

VITA-PEPTIDE INTENSIVE SERUM 4 PLUS 35 ML

Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus ja Vita-Antioxidant Defence Crème Plus muodostavat yhdessä Youth EssentiA –sarjan viidennen portaan. Seerumi sisältää erittäin suuret pitoisuudet A- ja C-vitamiinia, antioksidantteja ja peptidejä. Lisäksi seerumiin lisätyt anti-ageing -ainesosat Juvinity™ ja Malt Secrets® auttavat vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä tehden ihosta kestävämmän, tasaisemman ja terveemmän näköisen. Voidaan käyttää, kun iho on ensin tottunut Vita-Peptide C-Quence Serum 4:een.
 

VITA-ANTIOXIDANT DEFENCE CRÈME 35 ML

Vita-Peptide Antioxidant Defence Crèmeä käytetään yhdessä C-Quence-seerumien kanssa.  Tuotteiden yhteisvaikutus hoitaa ihon ennenaikaisia ryppyjä, pigmentaatioita ja aurinkovaurioita tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Crème sisältää korkeat pitoisuuden antioksidanttisia C- ja E-vitamiineja. Mukana on myös B5- ja B12-vitamiineja, luteiinia ja skvaleenia. Crème ei sisällä aurinkosuojaa ja sen kanssa pitää käyttää vähintään SPF15-suojakerrointa. Crème sopii kaikille ihotyypeille.

VITA-ANTIOXIDANT DEFENCE CRÈME PLUS 35 ML

Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus ja Vita-Antioxidant Defence Crème Plus yhdessä muodostavat Youth EssentiA -linjan viidennen portaan. Defence Crème Plus sisältää suuret pitoisuudet A- ja C-vitamiinia, antioksidantteja, peptidejä ja kosteuttajia.Tutkitut ainesosat Sepicalm™, yhdistetyt Tocotrienols 92 ja Malt Secrets® auttavat vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä tehden ihon nuorekkaaksi ja terveen näköiseksi.

ENERGISING MASQUE (4 KPL)

Energising Masque on ainutlaatuinen, tieteellisesti tutkittu kuorintamuoto. Tuote sisältää luonnollista C-vitamiinia ja se on suunniteltu kotikäyttöön. Vaikka aineen koostumus on vahva ja tehokas, se on täysin turvallinen käyttää.