IONZYME-sarjaYouth EssentiA antaa iholle lisää sileitä, heleitä ja terveen näköisiä vuosia. Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmä pidentää ihon nuoruutta asteittain voimistuvien A-vitamiini-, antioksidantti- ja peptidipitoisuuksien avulla. Todellinen age control -sarja, jolla luvataan näkyviä tuloksia jo muutamassa kuukaudessa. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on luokitellut aktiiviaineet korkealuokkaisiksi ja tehokkaiksi.

 

PUHDISTA HOITAVILLA TUOTTEILLA

Hydra-Intense Cleansing Lotion 200ml: Täyteläinen puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Jättää iholle puhtaan, hoidetun ja joustavan tunteen.

Vita-Peptide Toner 200ml: Kosteuttava kasvovesi sisältää anti age -vitamiineja ja -peptidejä. Tehokas hoitoneste jättää ihon raikkaaksi ja joustavaksi ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitoaineet.

HOIDA SEERUMILLA JA VOITEELLA

Vita-Peptide Eye Gel 10ml: Nopeasti imeytyvä silmänympärysgeeli sisältää iholle välttämättömiä vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Yhdessä ne kosteuttavat ohutta ihoa ja parantavat sen väriä ja elastisuutta.

Vita-Peptide C-Quence Serum 1 35ml: Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmän ensimmäisen portaan tehoseerumi sisältää matalat pitoisuudet A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Yhdessä ne lisäävät ihon nuorekkuutta, sileyttä ja heleyttä.

Vita-Peptide C-Quence Serum 2 35ml: Kun iho on tottunut Serum 1:een, siirrytään Serum 2:een, joka sisältää keskivahvat pitoisuudet A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä.

Vita-Peptide C-Quence Serum 3 35ml: Serum 2:n jälkeen edetään jälleen kohti suurempaa hoitotehoa. Serum 3 sisältää korkeat pitoisuudet A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä.

Vita-Peptide C-Quence Serum 4 35ml: Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmän ylimmän portaan tehoseerumi sisältää korkeimmat pitoisuudet ihoa tehokkaasti hoitavia vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä.

Antioxidant Defence Crème 35ml: 24 tunnin kosteusvoiteen tehokkaat antioksidantit suojaavat ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vapailta radikaaleilta. Miellyttävä koostumus pitää ihon joustavana ja pehmeänä.

TEHOSTA TARPEEN MUKAAN

Focus Frown Serum 20ml: Tiivistetty peptidiseerumi auttaa pehmentämään ja madaltamaan ilmeryppyjä. Väsyneestä ihosta tulee jälleen pirteä ja levänneen näköinen. Toimii parhaiten neulauksen jälkeen.

Focus Hydrating Serum 30ml: Korkeapitoinen hyaluronihapposeerumi lisää ihon kosteuspitoisuutta ja saa ihon näyttämään pehmeämmältä ja täyteläisemmältä. Toimii parhaiten neulauksen jälkeen.

Energising Masque: Ihoa selvästi kirkastava ja heleyttävä C-vitamiininaamio antaa iholle energiaa, parantaa epätasaista ihonväriä ja tasoittaa hienoja ryppyjä. Huom. Ei sovi henkilöille, jotka ovat allergisia salisyylihapolle.