B-ACTIVE-sarjaENVIRON B-ACTIVE - SARJA

Erityisesti rasvaiselle, akne- ja ongelmaiholle suunniteltu sarja, joka sisältää Australian teepuuöljyä sen antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi sekä salisyylihappoa kuorimaan ihoa hellävaraisesti. Sarja ei sovi aspiriini- eli salisyylihappoallergisille.

Sebuprep 100ml: Öljypohjainen esipuhdistusaine, joka auttaa säilyttämään ihon omat öljyt hilliten samalla talirauhasten toimintaa.

Sebuwash 100ml: Mieto, kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli.

Sebutone 100ml: Keskivahva salisyyli- ja maitohappoa sisältävä kasvovesi edistää ihon happamuutta, parantaa kosteutta ja edesauttaa hoitotuotteiden imeytymistä.

Sebugel A 30ml: Mieto A-vitamiinigeeli sisältäen teepuuöljyä ja kolostrumia, joka vahvistaa ihon immuniteettia. Erityisesti tulehtuneille aknealueille ensihoidoksi.

Sebumasque 50ml: Valkosavipohjainen naamio, joka imee ylimääräistä rasvaa iholta ja vähentää ihohuokosten tukkeutuneisuutta. Teepuuöljy, panthenol ja E-vitamiini rauhoittavat tulehtunutta ihoa.

Sebuspot Gel 10ml: Tehokas paikallisesti käytettävä geeli tulehtuneille ihoalueille ja märkäpäihin. Sisältää teepuuöljyn ja panthenolin lisäksi Acnacidol:ia ja B3-vitamiinia, jotka normalisoivat talirauhasen toimintaa ja kuivattavat märkäpäitä.