INTENSIVE-sarjaENVIRON INTENSIVE - SARJA

Sarja on kehitetty antamaan erityishoitoa ihon ongelmakohtiin mahdollisimman tehokkaassa muodossa. Jokaisessa tuotteessa on aktiiviaineita, jotka nopeuttavat voiteiden ihoa nuorentavaa vaikutusta. Tuotteita käytetään AVST- ja Youth EssentiA -sarjan lisänä.

Alpha Toner Forte 200ml: Vahva AHA-happokasvovesi aurinkovaurioiselle, rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle.

Antioxidant Gel 60ml: Tahraamaton geeli, jossa on sekoitus antioksidantteja: C- ja E-vitamiinia, beetakaroteenia (luonnon A-vitamiinia) ja B5-provitamiinia. Sisältää teepuuöljyä antiseptinä. Suositellaan henkilöille, joiden iho on liian herkkä muille A-vitamiinimuodoille. Auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita.

Colostrum Gel 30ml: Tahraamaton geeli, joka sisältää kolostrumia, ternimaitoa, joka vahvistaa ihon immuniteettia ja tukee ihon kasvutekijöiden tuotantoa. Suositellaan erityisesti ikääntyneelle, ohentuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

Hydrating Oil Capsules 30kpl: Hienojakoinen, helposti imeytyvä öljyseos kapselissa. Sisältää retinolia, C- ja E-vitamiinia sekä alfalipoiinihappoa. Kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Retinol 1, 2 ja 3 30ml: Retinol-geelejä käytetään järjestyksessä miedoimmasta vahvimpaan. Ne sisältävät erittäin runsaasti retinolia sekä kolostrumia ja niitä voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 4 tai 5-voiteeseen tai Vita-Peptide C-Quence 3:een. Geelit ylläpitävät nuorekasta, tervettä ihoa sekä parantavat auringon vaurioittamaa ja pigmentoitunutta ihoa. Retinolit aiheuttavat yleensä jonkinasteisen A-vitamiinireaktion, mikä ei ole vaarallista. Ei suositella herkälle iholle.

Super Moisturiser+ 50ml: Antioksidantteja sisältävä tehokosteuttaja A-vitamiinivoiteen päällä käytettäväksi kuivalle iholle tai kuiviin ilmasto-olosuhteisiin myös sellaisenaan. Ei sisällä A-vitamiinia tai aurinkosuojaa.

Alpha Hydroxy Cream 50ml: Yöllä A-vitamiinivoiteen kanssa käytettävä tehovoide, joka sisältää keskivahvan pitoisuuden AHA-happoja. Aurinkovaurioiselle ja sarveistuneelle iholle.

Alpha Hydroxy Gel 50ml: Yöllä A-vitamiinivoiteen kanssa käytettävä vahva AHA-happogeeli tukkeutuneelle iholle.

Revival Masque 50ml: Facelift purkissa. Ainutlaatuinen koostumus ihoa uudistavia happoja (Asiatic, Mandelic ja Lactic acid) muuttaa ihon kuulaaksi, pehmeäksi ja nuorekkaammaksi. Levitä iltapuhdistuksen jälkeen, anna vaikuttaa 20 minuuttia, pese pois ja laita A-vitamiinivoide. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville.

Avance DFP 312 30ml: Kolme superpeptidiä, Matrixyl 3000, Trylagen ja Matrixyl Synthé 6 toimivat yhteistyössä ihosi kanssa auttaen madaltamaan ryppyjä ja pitämään ihosi täyteläisenä ja nuorekkaana. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville. Käytä aamuin illoin A-vitamiinivoiteen alla.

Hair&Scalp Tonic 125ml: Päänahan hoitoneste, joka ravitsee päänahkaa ja hiusjuurta sekä edistää tervettä hiustenkasvua.