BODY-sarja

Body Range

A-vitamiiniin perustuvat vartalonhoitotuotteet pitävät vartalon ihon nuorekkaana, kimmoisana ja terveenä.


VITAMIN A,C&E BODY OIL 100 ML

Vitamin A, C & E Oil on erittäin hieno ja kevyt kasvo- ja vartaloöljy, joka auttaa ravitsemaan kuivaa ja aurinkovaurioista ihoa.

Kuvaus

 

Vartalon hoitoon suunniteltu ihoa kiinteyttävä ja hoitava sarja.

Body Cream 150ml: Vahva A-vitamiinivoide päivittäiseen käyttöön vartalolle ja käsiin. Suositellaan käytettäväksi AVST Hydrating Lotion:in kanssa.

BODY CREAM 150 ML

Body Cream sisältää suuren määrän A- ja C-vitamiinia sekä antioksidantteja helposti imeytyvässä ja tahraamattomassa muodossa.

Tuotelinja: Avainsana tuotteelle

 

ENHANCED BODY OIL 100 ML

Enhanced Body Oil on A-, C- ja E-vitamiineja sekä rosmariiniuutetta sisältävä öljytiiviste, jota suositellaan kuivalle ja aurinkovaurioiselle iholle.

Tuotelinja: Avainsana tuotteelle
Kuvaus

BODY PROFILE 100 ML

Environ® Intensive Body Profile pehmentää, kiinteyttää ja elvyttää vartalon ihoa. Geeli sisältää aktiiviainesosia, jotka auttavat vähentämään appelsiini-ihoa ja ihon epätasaisuuksia selluliittialueilla. Tuote auttaa muokkaamaan ihoa kiinteämmäksi ja terveemmäksi ja se on tarkoitettu sekä koti- että ammattikäyttöön.

Tuotelinja: Avainsana tuotteelle

DERMALAC LOTION 200 ML

Environ® Derma-Lac Lotion on kevyt maitohappopohjainen vartaloneste, joka sisältää keskivahvan pitoisuuden turvallisia, hellävaraisia ja myrkyttömiä AHA-happoja. Tuote on säilöntäaineeton ja sisältää miedon tuoksun.