Advanced Nutrition Programme™ -ravintolisät


 

IHOLLE KAUNEUTTA MYÖS SISÄLTÄPÄIN!

 Sisäinen ihonhoito toimii solutasolla – sisältä ulospäin. Ihonhoidon kulmakivet ovat aina olleet – ja ovat yhä edelleen: laadukkaat hoitovoiteet, ulkoilu, terveet elämäntavat, sekä riittävä lepo.  Usein unohdamme ihonhoidossa sen kaikkein tärkeimmän osan – ravinnon.  Vaikka hoitaisimme kuinka ahkerasti ihoamme ulkoisesti, ilman tärkeitä öljyjä, vitamiineja ja mineraaleja emme pääse maksimaaliseen tulokseen. Aina emme kuitenkaan saa päivittäisestä ravinnostamme kaikkea mitä ihomme tarvitsee pysyäkseen kauniina ja kimmoisana. Uskomme, että näiden raaka-aineiden määrä sekä laatu Advance Nutrition Programme™-tuotteissa riittää käänteentekeviin tuloksiin ihonhoidon päivittäisissä rutiineissa yhdessä hyvän ulkoisen ihonhoidon kanssa.

Sisäinen ihonhoito perustuu monipuoliseen, terveelliseen ravintoon. Marjat, pähkinät, hyvät rasvat ja hiilihydraatit ovat hyvän
ruokavalion perusta.
 

Skin Antioxidant

 

Ihon Antioksidanttimme sisältää seitsemän erilaista luonnon ravintoainetta. Kuten kasvit tarvitsevat antioksidantteja suojaamaan niitä liialta auringonvalolta, samoin ihommekin tarvitsee suojaa liialliselta luonnonvalon tai solariumista saatavan valon vaurioita vastaan. Riittävän monipuolinen annos luonnonravinteita sekä karotenoideja sisältäviä antioksidantteja suojaavat ihoa.

HYÖDYT:

Suojaa sekä uudistaa ihoa, lisää ihon suojaa ympäristön aiheuttamilta muutoksilta, lisää kollageenin tuotantoa, tehostaa ihon immuniteettia, antioksidanttiset ominaisuudet, antaa UV-suojaa.
 

Skin Complete

 

Skin Antioxidant ja Skin Vitamin A

Skin Complete on ensimmäinen tuote hyvän ihonhoidon rutiiniin. Yhdistimme kaksi ihon hyvinvointia ylläpitävää tuotepakkausta, D-vitamiinilla vahvistetun Skin Vitamin A valmisteen sekä Skin Antioxidant kapselit. Tämä tehokaksikko yhdessä vaikuttaa ihon hyvinvointiin sisältäpäin, täydentäen käyttämiesi ihon hoitovoiteiden ulkoapäin tapahtuvaa vaikutusta.

HYÖDYT:

Antioksidanttiset ominaisuudet. Suojaa sekä uudistaa ihoa, lisää ihon suojausta ympäristön aiheuttamia muutoksia vastaan,  lisää kollageenin tuotantoa, tehostaa ihon immuniteettia ja antaa UV-suojaa.

Skin Omegas+

 

A-vitamiini yhdessä Omega 3 sekä Omega 6 öljyjen kanssa ovat täydellinen lisä ihonhoidon rutiineihin. Maksimaalinen määrä EPA (Omega 3), sekä GLA (Omega 6 helokkiöljystä) ovat avainasemassa ihon terveydelle. Skin Omegas+ on valmistetaan maailmanlaajuisesti tunnetussa, ensiluokkaista kalaöljyä tuottavassa Epax-yhtiössä kestävän kehityksen periaatteella. Epax-yhtiöllä on Friend of the Sea- sertifiointi, joten voit olla varma, että omega 3 saadaan ympäristöä, ja erityisesti meriä suojellen. EPAX -tuotteet täyttävät maailmanlaajuisesti merien suojeluksesta vaadittavat standardit.
 

Skin Vit A

 

A- Sekä D-vitamiini auttavat ihon hyvinvointiin

HYÖDYT:

Suojaa sekä uudistaa ihoa, lisää kollageenin tuotantoa sekä glukosamiineja, edistää ihon vastustuskykyä, antioksidanttisia ominaisuuksia Suositusannos: Yksi A-vitamiinikapseli kerran päivässä ruokailun yhteydessä. Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, synteettisiä väri/makuaineita Sopii vegaaneille.

VAIKUTTAVAT RAVINTOAINEET:

A-vitamiini

A-vitamiinin on todettu lisäävän keratiinin tuotantoa sekä sen on myös todettu auttavan iho-ongelmiin. (McCullough, Northrop-Clewes and Thurnham, 1999) (Tei et al., 2000) A-vitamiinin puute saattaa lisätä keratiinin kasvua, aiheuttaen keratiinin liikatuotantoa. (Murray and Pizzorno, 2012)

D-Vitamiini

D-vitamiini tukee immuunijärjestelmää sekä solujen jakautumista. A-vitamiinia ei suositella raskaana oleville, sitä suunnitteleville, eikä imetyksen aikana Vitamiinit A- ja D yhdessä edesauttavat ihon terveyttä. Juuri siksi yhdistimme nämä ihon supervitamiinit samaan valmisteeseen. A-vitamiini on tunnetusti tärkein vitamiini ihon terveyteen, mutta yli 90% naisista ei saa sitä riittävästi. Englannissa on myös todettu, että noin 80 % väestöstä ei saa ravinnostaan riittävästi D-vitamiinia. Lisäämällä A- ja D-vitamiinin saantia ylläpidät ihon, lihasten sekä luuston terveyttä.
 

Ekologisuus

Ympäristöystävällisyys, ja erityisesti merien suojelu on tuotteidemme valmistuksessa erityisen tärkeää. Koko tuotantoketju, raaka-aineista valmistuksen kautta kuluttajille tehdään kestävän kehityksen periaatteella. Peruspakkauksissamme ei käytetä lainkaan muovia, vaan ne on valmistettu kierrätetystä/kierrätettävästä materiaalista, ja jopa painomuste on luontoon hajoavaa kasvisväriä. Luontoa kunnioittaen!  Kalaöljymme voidaan jäljittää aina pyyntierästä lähtien. Öljyn valmistaa norjalainen EPAX-yhtiö, jolle on myönnetty The Friends of the Sea-sertifiointi.