Henkilökunta

Krista Matara
Cidesco Sky- Diplomikosmetologi
Akupunktiohoitaja

040-5875078

krista@tampereenkauneusatelje.fi

Olen toiminut vuodesta 1992 Cidesco- SKY –kosmetologina Tampereella. Ihonhoito ja siihen tiiviisti liittyvä kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut intohimoni kohde nämä vuodet. Lisäksi olen suorittanut Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija –tutkinnon. Vuosien aikana olen erikoistunut erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja teen tiiviisti yhteistyötä lääkärien kanssa parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.
Olen toiminut mikroneulauskouluttajana ja vuosien aikana kouluttautunut erikoishoitoihin.
Elinikäinen oppiminen ja kiinnostus asioihin alan ympärillä toimikoon elämänfilosofiana!

Virpi Viinamäki
kosmetologi, jalkahoitaja

044-2451423

virpiviinamaki.taivaallinen@gmail.com
hoitolataivaallinen.fi

Palvelen sinua kosmetologin ja jalkahoidon ammattitutkinnon lisäksi reilun 20 vuoden lähihoitajakokemuksella.

Jalkahoitajana poistan känsät, kovettumat, ohennan kynnet ja teen ihanat jalkahieronnat. Hoidon aikana neuvon ja ohjaan jalkojen kotihoidossa ja tuotevalinnoissa.

Teen monipuolisesti erilaisia kasvohoitoja hyödyntäen laadukkaita tuotesarjoja sekä tehokkaita laitehoitoja. Teen työni huolella, ammattiylpeydellä ja suurella sydämellä. Asiakastyytyväisyys ja -lähtöisyys on minulle se tärkein asia ja olen onnellinen, kun hoidoistani lähtee uudistunut ja tyytyväinen asiakas.

Tervetuloa siis tänne viihtyisään ja rentouttavaan Kauneus- ja jalkahoito Taivaalliseen, niin katsotaan yhdessä mitä voinkaan tehdä ihosi, hyvän olosi ja jalkojesi hyvinvoinnin eteen

Sari Laitinen
Yleislääkäri, LT

03-2142826
tai 03-2110121

info@tampereenkauneusatelje.fi
info@paklaamo.fi

Olen valmistunut lääkäriksi Tampereen yliopistosta 2001 ja väitellyt lääketieteen tohtoriksi vuonna 2008. Työskentelen työterveys - ja yleislääkärinä Tampereen Lääkärikeskus Oy:ssa eli Koskiklinikalla. Olen aina ollut voimakkaasti toimenpide orietoutunut urallani ja työskennellyt mm. kirurgialla. Lisäksi pidän esteettisyydestä ja luovuudesta. Näin ollen olen kokenut tarjoavani hyalyronihappo hoitojen myötä asiakkailleni jotain lisää; pirteyttä, energiaa, hyvää mieltä, parempaa itsetuntoa, piirteiden harmoniaa.
Kasvot ovat sielun peili, jos silmätkin.

Risto Leppänen
Hieroja

040 5261291

risto.leppanen11@gmail.com

Olen toiminut 30 vuotta hierojana. Hoidan erilaiset kehon kireydet kokemuksella ja ammattitaidolla. Asiakkaani ovat saaneet avun muun muassa selän kiputiloihin, migreeniin, huimaukseen, käsien ja jalkojen lihasten ongelmiin. Ihminen on arvokas kokonaisuus, jollaisena sitä myös hoidan, yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Hoitojeni tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.