AJANVARAUSJÄRJESTELMÄMME VAIHTUU 1.4. ALKAEN
Otamme käyttöön Timma-ajanvarausjärjestelmän 1.4. alkaen. Huhtikuun ajanvaraukset voit tehdä jo nyt tästä linkistä. Maaliskuun ajanvaraukset vielä vanhan järjestelmän kautta tästä linkistä tai puh. 040 587 5078. Pävitämme sivujemme kaikki ajanvarauslinkit maaliskuun loppuun mennessä. 

KORONATIEDOTE: Hoitolamme on avoinna ja voit varata meille normaalisti aikoja. Tiedotamme asiasta tarkemmin etusivun Ajankohtaista-osiossa ja Facebook-sivullamme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä puh. 040 587 5078. Voit ostaa meiltä myös lahjakortin

Advanced Nutrition

Advanced Nutrition ravintolisät - kauneutta sisältäpäin! 

Iholle kauneutta myös sisältäpäin!

Ihonhoidon kulmakivet ovat aina olleet ja ovat yhä edelleen: laadukkaat hoitovoiteet, ulkoilu, terveet elämäntavat sekä riittävä lepo. Usein unohdamme ihonhoidossa sen kaikkein tärkeimmän osan eli ravinnon. Vaikka hoitaisimme kuinka ahkerasti ihoamme ulkoisesti, ilman tärkeitä öljyjä, vitamiineja ja mineraaleja emme pääse maksimaaliseen tulokseen. Sisäinen ihonhoito perustuu monipuoliseen, terveelliseen ravintoon: marjat, pähkinät, hyvät rasvat ja hiilihydraatit ovat hyvän ruokavalion perusta. Aina emme kuitenkaan saa päivittäisestä ravinnostamme kaikkea mitä ihomme tarvitsee pysyäkseen kauniina ja kimmoisana. Uskomme, että näiden ihon tarvitsemien raaka-aineiden määrä sekä laatu Advance Nutrition Programme™-tuotteissa riittää käänteentekeviin tuloksiin ihonhoidon päivittäisissä rutiineissa yhdessä hyvän ulkoisen ihonhoidon kanssa. Sisäinen ihonhoito toimii solutasolla sisältä ulospäin. Ravitsemalla ihoa sisäisesti saadaan iho näyttämään ja tuntumaan kauniilta ja nuorekkaalta. 

Advanced Nutrition Programme™ -ravintolisät

Tampereen Kauneusateljélta saat Advanced Nutrition programmen laadukkaat vitamiinituotteet, jotka hoitavat ihoa sisältä päin. Tutkitut, eettisesti valmistetut, korkealuokkaiset tuotteet hoitavat ihoa sieltä, jonne hoitovoiteet eivät ulotu. Tuotteet valmistetaan Englannissa. Tuotteet eivät sisällä gluteenia, maitotuotteita eikä synteettisiä väri- tai makuaineita. Skin Omegas+ kapseleita lukuun ottamatta tuotteet sopivat myös vegaaneille. 

Skin Antioxidant

Ihon antioksidantit sisältävät seitsemän erilaista luonnon ravintoainetta. Kuten kasvit tarvitsevat antioksidantteja suojaamaan niitä liialta auringonvalolta, samoin ihommekin tarvitsee suojaa liialliselta auringon valon tai solariumista saatavan UV-säteilyn vaurioita vastaan. Riittävän monipuolinen annos luonnonravinteita sekä karotenoideja sisältäviä antioksidantteja suojaavat ihoa. Skin Antioxidant kapseleita suositellaan erityisesti henkilöille, jotka ovat alttiina auringonvalolle.

 

Hyödyt

Suojaa sekä uudistaa ihoa, lisää ihon suojaa ympäristön aiheuttamilta muutoksilta, lisää kollageenin tuotantoa, tehostaa ihon immuniteettia, antioksidanttiset ominaisuudet, antaa UV-suojaa.

Skin Vitamin A

Vitamiinit A- ja D yhdessä edesauttavat ihon terveyttä. Juuri siksi ne on yhdistetty samaan valmisteeseen. A-vitamiini on tunnetusti tärkein vitamiini ihon terveyteen, mutta yli 90% naisista ei saa sitä riittävästi. Riittävä A-vitamiinin saanti edistää mm. ihosolujen uusiutumista, suojaa ihoa ympäristön aiheuttamalta rasitukselta ja lisää kollageenin tuotantoa. D-vitamiini tukee immuunijärjestelmää sekä edistää solujen jakautumista ja uusiutumista. Lisäämällä A- ja D-vitamiinin saantia ylläpidät ihon, lihasten sekä luuston terveyttä.

 

Hyödyt

Suojaa sekä uudistaa ihoa, lisää kollageenin tuotantoa sekä glukosamiineja, edistää ihon vastustuskykyä, antioksidanttisia ominaisuuksia

Skin Complete

Skin Complete on lähes täydellinen tuote hyvän ihonhoidon rutiiniin. Yhdistimme kaksi ihon hyvinvointia ylläpitävää tuotepakkausta, D-vitamiinilla vahvistetun Skin Vitamin A valmisteen sekä Skin Antioxidant kapselit. Tämä tehokaksikko yhdessä vaikuttaa ihon hyvinvointiin sisältäpäin, täydentäen käyttämiesi ihon hoitovoiteiden ulkoapäin tapahtuvaa vaikutusta.

 

Hyödyt

Antioksidanttiset ominaisuudet. Suojaa sekä uudistaa ihoa, lisää ihon suojausta ympäristön aiheuttamia muutoksia vastaan, lisää kollageenin tuotantoa, tehostaa ihon immuniteettia ja antaa UV-suojaa.

Skin Omegas+

A-vitamiini yhdessä Omega 3 sekä Omega 6 öljyjen kanssa ovat täydellinen lisä ihonhoidon rutiineihin. Maksimaalinen määrä EPA (Omega 3) sekä GLA (Omega 6 helokkiöljystä) ovat avainasemassa ihon terveydelle. Skin Omegas+ valmistetaan maailmanlaajuisesti tunnetussa, ensiluokkaista kalaöljyä tuottavassa Epax-yhtiössä kestävän kehityksen periaatteella. Epax-yhtiöllä on Friend of the Sea- sertifiointi, joten voit olla varma, että Omega 3 saadaan ympäristöä, ja erityisesti meriä suojellen. 

 

Hyödyt

Auttaa ehkäisemään ihon tulehduksia, lisäämään ihon kimmoisuutta ja parantaa vastustuskykyä ja yleistä hyvinvointia.

Skin Youth Biome

Skin Youth Biome on maitohappobakteeri- ja C-vitamiinivalmiste.  Tasapainossa oleva mikrobikasvusto on yhteydessä hyvään terveyteen sekä on tärkeänä osana sisäisen ihonhoidon rutiinia. Suoliston normaaliflooran tasapaino vaikuttaa myös ihon hyvinvointiin. Mikäli mikrobiomin monimuotoisuus vähenee, se voi aiheuttaa erilaisia sairauksia, kuten väsymystä, immuniteetin heikentymistä, tulehduksia sekä ihomuutoksia. Ihon ennenaikainen ikääntyminen voi myös olla merkki siitä, että suolistomme ei voi hyvin.

 

Hyödyt

Tukee suoliston flooraa, vahvistaa ihon suojakerrointa sekä kollageenin muodostusta (sisältää C-vitamiinia), kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Vatsan hyvinvointi on sisäisen ihonhoidon alku.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin maahantuojan nettisivuilla.

Created by