Ohita navigointi

Lymfa Boots

Lymfaattinen hieronta

Lymfa Boots - lymfaattinen hieronta

Lymfa Boots -laitteella toteutettu lymfaattinen hieronta poistaa kehosta ylimääräistä turvotusta ja keventää ja virkistää kehoa. Lymfaattinen hieronta on kevyt, kivuton ja turvallinen hierontamuoto. Lymfahieronta parantaa vastustuskykyä, virkistää, ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Noin 70 % ihmisistä kärsii huonon aineenvaihdunnan ja verenkierron aiheuttamista muutoksista kehossa ja ihossa. Lymfahieronta on turvallinen ja luonnollinen hoitomenetelmä kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin. Lymfahieronta sopii istumatyötä tekeville ja erityisesti henkilöille, jotka kärsivät tilapäisestä liikunnan puutteesta tai aineenvaihduntahäiriöistä esimerkiksi leikkauksen tai sairauden seurauksena.

 

Lymfahieronnan avulla kehossa oleva ylimääräinen lymfaneste ohjataan imunestekiertoon kohti imusolmukkeita, jossa se puhdistuu ja palautuu takaisin verenkiertoon. Imu- eli lymfaneste sisältää kudosnestettä, kehon omia ja ulkopuolisia valkuaisaineita, rasvoja ja mikrobeja.

Lymfa Boots -paineluterapialaite

Lymfa boots -paineluterapialaite tarjoaa tehokkaan ratkaisun apua hakevalle. Tulokset ovat konkreettiset verenkierrossa, lihaksistossa ja kudoksissa. Lymfa Boots laitehoidon jälkeen olo on keveä ja rentoutunut.

 

Lymfa Boots hoito voidaan tehdä sellaisenaan ilman vartalohoitoaineita. Laitteesta löytyy erillinen osa jaloille tai ns. shortsit eli rintojen alta polviin. Hoidossa voidaan käyttää molempia vuorotellen. Lymfa Boots hoidossa asiakkaan päälle puettujen erikoissaappaiden tai shortsien ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jolloin saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Lymfa Boots laitteessa on valmiina ohjelmia jaloille ja käsille ja personoituja ohjelmia jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

 

Lymfa Boots paineluterapia on noin 15-60 minuutin pituinen rytminen hieronta, joka ehkäisee turvotusta ja kuona-ainekertymiä, parantaa vastustuskykyä ja elimistön lymfakiertoa, pysäyttää selluliitin ja rasvakudoksen syntymisen sekä kiinteyden menetyksen. Paineluterapiahoito suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8–15 kertaa. Hoito voidaan toteuttaa myös vartalo- tai kasvohoitojen yhteydessä. Hoito sopii perusterveelle ihmiselle.

 

Lymfa Boots hoito keventää oloa, parantaa kudosten laatua ja vahvistaa elimistön vastustuskykyä poistamalla ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita.

Varaa aika
Created by