Ohita navigointi

Environ kasvohoidot ja vitamiinituotteet

Vitamiineja ihon hyvinvointiin

ENVIRON DF-Machine imeytyshoidot

Tampereen Kauneusateljéssa tehdään Environin DF-Machinella imeytyshoitoja, joissa A- ja C-vitamiinit imeytetään ihoon tehokkaasti. Environ yhdisti ensimmäisenä matalataajuisen ääniaallon ja pulsoivan sähkövirran ammattilaisten laitehoitoihin. Tämä teknologia mahdollistaa Environin aktiiviaineiden tehokkaan imeytymisen sinne, missä iho niitä eniten tarvitsee – ja kestäviä tuloksia koko elämäksi.

 

ENVIRON imeytyshoidoissa kasvot ensin puhdistetaan huolellisesti ja haluttu vitamiiniseerumi levitetään iholle. Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla eli sonoforeesilla (n. 22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Näin saadaan tehoaineet vietyä syvemmälle ihoon.

 

Sonoforeesin jälkeen kasvoille levitetään kumimaiseksi naamioksi kovettuva Algi Mask, joka pitää ihon kosteana ja estää vitamiinien haihtumisen. Naamioon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan 20 minuutin ajan sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

 

Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi. Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi

Electro-sonic Essential -hoidot

Filler Glow

Filler Glow hoidolla ihoon saadaan täyteläisyyttä ja häivytetään pieniä ryppyjä. Hoidossa imeytetään hyaluroni- ja peptidiseerumi, joka kiinteyttää ihoa. Hoidon voi tehdä pelkästään seerumilla tai tehostaen mikroneulauksella. 

 

Essential Youth Reset

Peptideillä ja vitamiineilla pakattu kasvohoito auttaa vähentämään hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.

 

Essential Moisture Boost 

Hyaluronihappo on sankariaine vähentämään kuivuuden aiheuttamia hienoja ryppyjä lisäten kosteutta ihon syvemmissä kerroksissa saaden ihon näyttämään kuulaan kostealta.

 

Essential Comfort Calm

Ihanteellinen hoito herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. Tehokas yhdistelmä älykkäitä ainesosia rauhoittaa ja antaa iholle tervettä hehkua.

 

Essential Radiance Reveal 

Täsmähoito aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle ihon toimintoja säätelevillä ainesosilla, jotka kirkastavat ja tasoittavat epätasaista ihonväriä.

Varaa aika
Lisähoidot
FOCUS-ON kohdistetut lisähoidot DF-laitteella tarjoavat täsmähoitoa ihon ongelmakohtiin. Lisähoidot tehdään Electro-sonic Essential -hoidon yhteydessä.

Focus-On Frown -hoito

Tehokas yhdistelmä peptidejä auttaa vähentämään silmänympärysten ja otsan ilmeryppyjä saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.

Focus-On Eye -hoito

Peptidit yhdistettynä hyaluronihappoon takaavat elvytetyn, kosteutetun ja nuoremman näköisen silmänympärysihon.

Focus-On Texture -hoito

Intensiivinen Environ-teknologiayhdistelmä: ELECTRO-SONIC, COOL PEEL ja MIKROPERFUUSIO parantaa ihon lievää arpisuutta tehden ihosta pehmeämmän ja tasaisemman rakenteeltaan.

Focus-On Even Tone -hoito

Ainutlaatuinen yhdistelmä A- ja C-vitamiinia sekä AHA-happoja vaalentaa tehokkaasti pigmenttiläiskiä tehden ihosta kirkkaamman ja kuulaamman.

Focus-On Body Profile -hoito

Tehokas vartalonmuokkaushoito auttaa häivyttämään appelsiini-ihoa. DF-laitteella imeytettävät aktiiviainesosat kiinteyttävät ja tasoittavat veltostunutta ihoa ja parantavat sen rakennetta. Hoito sopii myös epätoivotun kaksoisleuan kiinteyttämiseksi.

ENVIRON Cool PeelÒ -kuorintahoidot

Ainutlaatuinen Environ Cool PeelÒ -kuorinta on Dr. Des Fernandesin kehittämä ei-invasiivinen menetelmä älykkääseen ihon uudistamiseen, tasoittamiseen ja kirkastamiseen. Koe todelliset, kestävät tulokset ihossasi tieteen pohjalta.

 

Youth Renewal Cool Peel

Tämä viileä happokuorinta auttaa vähentämään ihon ikääntymismerkkejä, hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja epätasaista ihoa. Älykäs kuorinta jättää ihon raikkaaksi ja elävän nuorekkaaksi.

 

Moisture Boost Cool Peel

Mieto, mutta tehokas kuorinta on suunniteltu lisäämään ihon kosteutta ja elvyttämään kuivaa ja väsynyttä ihoa. Kuorinta ei aiheuta hilseilyä ja se voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina.

 

Pure Control Cool Peel

Hellävarainen kuorinta lisää ihon kosteutta, puhdistaa ja estää ihoa tukkeutumasta. Kuorinta ei aiheuta hilseilyä ja se voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina.

 

Bright Recovery Cool Peel

Hellävarainen maitohappokuorinta auttaa kirkastamaan auringon aiheuttamaa epätasaista ihonväriä ja vähentämään ikääntymismerkkejä ja hienoja ryppyjä.

 

Blemish Control Cool Peel

Tehokas kuorinta tukkeutuvalle ja stressi-iholle auttaa puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja epäpuhtauksia ja pitämään näpyt kurissa. Huippuhoito ongelmaiholle.

 

Vibrant-C Micro Peel

Ennen hoitoa sekoitettava tuore C-vitamiinikuorinta yhdessä muiden antioksidanttien kanssa auttaa kirkastamaan epätasaista ihonväriä saaden ihon kuulaaksi ja elinvoimaiseksi.

ENVIRON ammattilaistuotteet

Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka tärkeää A-vitamiini on ihon terveydelle ja hyvinvoinnille. Environia saavat käyttää ja myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset, jotka vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista niin hoitolassa kuin kotihoidossakin. Tampereen Kauneusateljén Krista Matara on koulutettu Environ ammattilainen ja meillä on lupa myydä Environ tuotteita. Hoidon yhteydessä valitsemme asiakkaalle sopivat Environ tuotteet kotihoitoon ylläpäitämään annetun imeytyshoidon tuloksia.  

 

Terve iho tarvitsee päivittäin A-vitamiinia, joka kuitenkin pilkkoutuu auringon valossa. Valovaurio näkyy ihon vanhenemisena. Vauriota voidaan korjata ja ehkäistä lisäämällä iholle A-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka estävät A-vitamiinin hajoamista ihossa. Kansainvälisesti palkitut Environin ainutlaatuinen menetelmä Vitamin STEP-UP SYSTEM™ hoitaa ihoa asteittain nousevia portaita pitkin. Vitamin STEP-UP SYSTEM™ totuttaa ihon A-vitamiiniin ja muihin tehoaineisiin asteittain. Tämä lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti ja takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset.

ENVIRON

A-vitamiinin vaikutukset iholla

  • Ihon rakenne normalisoitu - iho näyttää terveemmältä ja kuulakkaalta
  • Solukerrosten määrä lisääntyy - pienet rypyt madaltuvat
  • Melaniinin tuotanto tasoittuu
  • Kollageeni- ja elastiinisäikeet paranee
  • Ihon hiussuoniston toiminta paranee- verenkierto paranee ja ravinteiden kuljetus soluihin lisääntyy
  • Talin tuotanto ja talirauhasten toiminta normalisoituu

E-vitamiini antioksidantti

E- vitamiini on tunnetuin antioksidantti, joka inaktivoituu helposti valossa. E-vitamiini tarvitsee C-vitamiinia aktivoituakseen ja ollakseen tehokas ja suojatakseen A-vitamiinia UV-säteiden hajottavalta vaikutukselta.

C-vitamiinin vaikutukset iholla

  • Voimakas antioksidantti, joka suojaa A-, B12- ja B5 vitamiineja
  • Aktivoi E-vitamiinin antioksidantiksi
  • Parantaa kollageenituotantoa
  • Normalisoi melaniinituotantoa- käytetään pigmenttiläiskien hoidossa

ENVIRON vitamiinituotteet kotihoitoon

Tampereen Kauneusateljélta saat ainoastaan ammattilaisten myymiä laadukkaita Environ vitamiinituotteita kotihoitoon. Valitsemme asiakkaan iholle sopivat tuotteet ylläpitämään hoitolassa annettuja Environ-hoitojen vaikutuksia.

 

Environ-ihonhoitosarjan voiteet sisältävät A-, C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia. A-vitamiini tervehdyttää lähes kaikkia ihon soluja. C- ja E- vitamiinit sekä beetakaroteeni toimivat antioksidantteina. Environ- ihonhoitosarjan tarkoituksena on palauttaa ihon normaali rakenne ja terveys lisäämällä iholle päivittäin sen tarvitsemaa A-vitamiinia. A-vitamiinina käytetään retinylpalmitaattia, joka on A-vitamiinin varastomuoto ja näin hyvin siedetty. Hoito aloitetaan hyvin miedolla voiteella ja A-vitamiinin määrää lisätään asteittain ihon tottuessa voiteeseen.

 

Environ-tuotteet on pakattu ilma- ja valotiiviisiin pakkauksiin, jotta vitamiinien tuoreus voidaan taata. Tuotteiden kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Environ-tuotteet on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

 

Lue lisää tuotteista Environ maahantuojan kotisivuilta www.vitamion.fi