Environ kasvohoidot ja vitamiinituotteet

Vitamiineja ihon hyvinvointiin

ENVIRON imeytyshoidot

Tampereen Kauneusateljéssa tehdään Environin DF-Machinella imeytyshoitoja, joissa A- ja C-vitamiinit imeytetään ihoon tehokkaasti. Ensin kasvot puhdistetaan huolellisesti ja haluttu vitamiiniseerumi levitetään iholle. Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla eli sonoforeesilla (n. 22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Näin saadaan tehoaineet vietyä syvemmälle ihoon.

 

Sonoforeesin jälkeen kasvoille levitetään kumimaiseksi naamioksi kovettuva Algi Mask, joka pitää ihon kosteana ja estää vitamiinien haihtumisen. Naamioon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan 20 minuutin ajan sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

 

Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi. Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi

ENVIRON puhdistava imeytyshoito

Environ puhdistavassa kasvohoidossa tehdään ensin normaalisti ihonpuhdistus ja muut tarvittavat toimenpiteet ja sen jälkeen  iontoforeesi. Tämän jälkeen iholle levitetään Lac Pamgel, joka on mieto maitohappokuorinta. Se imeytetään iholle harson alla 20 minuutin ajan. Hoidon lopuksi ihoon imeytetään mieto A-vitamiini Treatment gel. Iho on hoidon jälkeen raikkaan ja kuulaan näköinen ja pysyy tasapainoisempana pidempään. Todella tehokas ja tuloksia antava ihonpuhdistus!

Varaa aika

ENVIRON kuorinnat

Environ kuorinnat tehdään maitohappokuorinnalla. Kuorinnat ovat tehokkaita ja turvallisia. Kosmetologi valitsee sopivan voimakkaan kuorinnan ihollesi. Hoitoja ei suositella aurinkoiseen vuodenaikaan tai ennen aurinkolomia. Iho voi punoittaa ja hilseillä hoidon jälkeen kevyesti. Aurinkoa olisi varottava 2 viikkoa hoidon jälkeen. Hoidon voi tehdä kuurina kerran viikossa viiden kuuden viikon jaksoissa tai harvemmin.

ENVIRON Beauty Express

Environ C-peel kuorinta soneoforeesilla ja algimaskilla saa ihosi hehkumaan. Paras hoito kun ihosi pitää olla kauneimmillaan. Hoito kirkastaa ja kaunistaa ihoa heti. Sopii loistavasti myös pigmenttiläiskien hoitoon.

Lac-Pamgel

Geelimäinen maitohappokuorinta sopii kuivalle, ryppyiselle ja pigmenttivaurioiselle iholle. Hellävaraisin kuorinnoista. 

LACM 1-4

Voidemainen maitohappokuorinta, joka on geelimäistä kuorintaa vahvempi. Sopii kuivalle iholle, maksaläiskiin ja kiinteyttämään ihoa. Vahvemmat kuorinnat arpiin ja akneen.

C-PEEL

Voimakas C-vitamiinikuorinta kirkastaa ihoa ja vaalentaa maksaläiskiä.

ENVIRON ammattilaistuotteet

Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka tärkeää A-vitamiini on ihon terveydelle ja hyvinvoinnille. Environia saavat käyttää ja myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset, jotka vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista niin hoitolassa kuin kotihoidossakin. Tampereen Kauneusateljén Krista Matara on koulutettu Environ ammattilainen ja meillä on lupa myydä Environ tuotteita. Hoidon yhteydessä valitsemme asiakkaalle sopivat Environ tuotteet kotihoitoon ylläpäitämään annetun imeytyshoidon tuloksia.  

 

Terve iho tarvitsee päivittäin A-vitamiinia, joka kuitenkin pilkkoutuu auringon valossa. Valovaurio näkyy ihon vanhenemisena. Vauriota voidaan korjata ja ehkäistä lisäämällä iholle A-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka estävät A-vitamiinin hajoamista ihossa. Kansainvälisesti palkitut Environin ainutlaatuinen menetelmä Vitamin STEP-UP SYSTEM™ hoitaa ihoa asteittain nousevia portaita pitkin. Vitamin STEP-UP SYSTEM™ totuttaa ihon A-vitamiiniin ja muihin tehoaineisiin asteittain. Tämä lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti ja takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset.

ENVIRON

A-vitamiinin vaikutukset iholla

  • Ihon rakenne normalisoitu - iho näyttää terveemmältä ja kuulakkaalta
  • Solukerrosten määrä lisääntyy - pienet rypyt madaltuvat
  • Melaniinin tuotanto tasoittuu
  • Kollageeni- ja elastiinisäikeet paranee
  • Ihon hiussuoniston toiminta paranee- verenkierto paranee ja ravinteiden kuljetus soluihin lisääntyy
  • Talin tuotanto ja talirauhasten toiminta normalisoituu

E-vitamiini antioksidantti

E- vitamiini on tunnetuin antioksidantti, joka inaktivoituu helposti valossa. E-vitamiini tarvitsee C-vitamiinia aktivoituakseen ja ollakseen tehokas ja suojatakseen A-vitamiinia UV-säteiden hajottavalta vaikutukselta.

C-vitamiinin vaikutukset iholla

  • Voimakas antioksidantti, joka suojaa A-, B12- ja B5 vitamiineja
  • Aktivoi E-vitamiinin antioksidantiksi
  • Parantaa kollageenituotantoa
  • Normalisoi melaniinituotantoa- käytetään pigmenttiläiskien hoidossa

ENVIRON vitamiinituotteet kotihoitoon

Tampereen Kauneusateljélta saat ainoastaan ammattilaisten myymiä laadukkaita Environ vitamiinituotteita kotihoitoon. Valitsemme asiakkaan iholle sopivat tuotteet ylläpitämään hoitolassa annettuja Environ-hoitojen vaikutuksia.

 

Environ-ihonhoitosarjan voiteet sisältävät A-, C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia. A- vitamiini tervehdyttää lähes kaikkia ihon soluja. C- ja E- vitamiinit sekä beetakaroteeni toimivat antioksidantteina. Environ- ihonhoitosarjan tarkoituksena on palauttaa ihon normaali rakenne ja terveys lisäämällä iholle päivittäin sen tarvitsemaa A-vitamiinia. A-vitamiinina käytetään retinylpalmitaattia, joka on A-vitamiinin varastomuoto ja näin hyvin siedetty. Hoito aloitetaan hyvin miedolla voiteella ja A-vitamiinin määrää lisätään asteittain ihon tottuessa voiteeseen.

 

Environ-tuotteet on pakattu ilma- ja valotiiviisiin pakkauksiin, jotta vitamiinien tuoreus voidaan taata. Tuotteiden kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Environ-tuotteet on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

 

Lue lisää tuotteista Environ maahantuojan kotisivuilta www.vitamion.fi

Created by