Täyttöliftauksessa eli biorevitalisaatiohoidossa ihoon viedään injektiomenetelmällä hyaluronihappoa.

Hyaluronihappo nuorentaa ihoa

Kiinteämpi ja sileämpi iho

Hyaluronihappo on luontainen ihon soluissa esiintyvä polysakkaridi, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta. Hyaluronihapon ansiosta iho näyttää nuoremmalta ja kiinteämmältä. Hyaluronihappo myös lisää ihon joustavuutta. Ihomme kuitenkin kuluttaa hyaluroinihappoa ikääntyessä yhä enemmän ja siksi iho kuivuu ja rypistyy. 

Hyaluronihappoa on olemassa stabiilissa ja stabiloimattomassa muodossa. Stabiloimaton hyaluronihappo hajoaa iholla nopeasti. Stabiloitu hyaluronihappo pysyy ihossa yleensä noin 6-12 kk, jonka aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta. Stabiloimatonta hyaluronihappoa on voiteissa ja se on loistava päivittäisessä käytössä. Stabiloitu hyaluronihappo on molekyylikooltaan suurempi, joten sen saamiseen ihoon tarvitaan apuvälineitä. Tehokkain tapa palauttaa ihon nuorekkuus on injektoida hyaulorinhappoa juuri oikeaan syvyyteen.

Tehokas hyaluronihappohoito

Täyttöliftauksessa ihoon injektoidaan erityisen hoitopään avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa. Kone annostelee juuri oikean määrän ainetta ja juuri oikeaan paikkaan esimerkiksi pieniin juonteisiin. Täyttöliftauksella voidaan hoitaa koko kasvot tai vaikka joku tietty alue. Hoito voidaan tehdä myös vartalolle, esimerkiksi kämmenselkiin. Täyttöliftaus on nopeaa, sillä koko kasvojen hoito vie vain noin 15 minuuttia.

Ota yhteyttä Varaa aika