Hoidamme varsiluomet, katkenneet hiussuonet ja muut hyvälaatuiset ihomuutokset.

Eroon luomista ja pateista pysyvästi

Turvallinen ja kivuton menetelmä

Diatermia, jäädytyshoito ja fibroblast hoidot sopivat hyvänlaatuisten ihomuutosten ja katkenneiden verisuonten hoitoon sekä yksittäisten häiristevien ihokarvojen poistoon. 

On ehdottomasti suositeltavaa, että poistettavat luomet, rasvaluomet, verisuoniluomet, dermatofibroomat ja muut ihomuutokset ovat lääkärin tarkastamia ja todettu hyvälaatuisiksi ennen meidän tekemäämme hoitoa. 

Diatermia-hoito

Diatermia-menetelmää käytetään ihokarvojen poistamiseen pysyvästi.
Diatermiassa steriilillä neulalla poltetaan ihokarvan kasvualusta eli karvatuppi. Hoito toteutetaan tietokoneohjatulla laiteella turvallisesti ja hellävaraisesti. Hoito sopii häiritsevien ihokarvojen poiston lisäksi laajentuneiden pintaverisuonien ja varsiluomien poistoon.

Ammattilaisen tekemänä hoito on täysin turvallinen ja kivuton. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hieman. Hoidon jälkeen iho pidetään kuivana vuorokauden ajan ja siihen ei saa laittaa meikkiä eikä voidetta. Aurinkoa olisi hyvä varoa 2 viikkoa hoidon jälkeen.

Ota yhteyttä Varaa aika

CryoIdeal-jäädytyshoito

Medikaalinen CryoIdeal-jäädytyshoito on monipuolinen hoitomenetelmä. Sen avulla voidaan poistaa ihon pienet virheet, kirsikkaluomet, rasvaluomet, syylät, talirauhasen liikakasvu ja varsiluomet. 

Nestemäistä typpeä sisältävää Cryo-patruunaa kuljetetaan ihoa vasten. Cryo hoitaa ihoa turvallisesti ja lähes kivuttomasti. Hoitokohtaan muodostuu hoidon jälkeen rupi, jonka alta kuoriutuu täydellinen ja virheetön iho. Hoitokohdan on annettava parantua rauhassa, jolloin on vältettävä ylimääräistä koskettelua ja hankaamista. Cryo-hoito on nopea ja kivuton ja vaikutukset ovat pitkäkestoiset. Hoidon voi yhdistää muihin kasvohoitoihin tai tehdä erillisinä hoitona.

Ota yhteyttä Varaa aika

PUREBEAU Fibroplast -hoito

Fibroplast hoidon tuloksena käsitelty ihoalue on selkeästi kiinteytynyt. Fibroplast sopii lisäksi hyvänlaatuisten ihomuutosten, kuten huokosen liikakasvun ja rasvaluomien hoitoon. 

PUREBEAU Fibroblast laite tuottaa pienen nk. plasmasalaman, joka hoidossa hypähtää laitteen kärjestä iholle ja höyrystyy iholle muodostaen pinnallisesti pienen, mikrometrin suuruisena pisteen. Hoidon aikana iholle tehdään halutulle alueelle useita pisteitä ja iho supistuu pisteiden välittömässä läheisyydessä.

Ammattitaitoisesti tehtynä Fibroblast hoito on lähes kivutonta. Hoidon jälkeen olisi hyvä välttää aurinkoa 2 kuukautta. Siksi Fibroblast hoito on hyvä toteuttaa syksyllä tai alkuvuodesta. Hoidon jälkeen iholla on pienen pienet ruvet 3-5 päivää.

Ota yhteyttä Varaa aika