RF Mikroneulaus on tehokas ja hellävarainen menetelmä kuivan ihon, ihon ikääntymisen, arpien ja pigmenttimuutosten hoitoon.  

RF Mikroneulaus uudistaa ihoa

Mikroneulaus on tehokas ja miellyttävä laitehoito

Mikroneulaus lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Mikroneulauksen avulla saadaan imeytettyä haluttuja tehoaineita ihon syvempiin kerroksiin. Palautuminen hoidosta on nopeaa. Jo seuraavana päivänä iho on joko normaali tai ainoastaan pientä punoitusta voi olla havaittavissa.

Mikroneulauslaitteissa on erittäin ohuita neuloja, jotka tekevät kymmeniä tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Mikroneulauksen voi tehdä mesopenillä tai RF-mikroneulauslaitteella. Mikroneulauksessa syntyvien kanavien kautta tehoaineet kuten A- ja C-vitamiinit imeytyvät ihon syvempiin kerroksiin paljon paremmin.

Hoito soveltuu parhaiten uudistamaan ja kiinteyttämään ihoa, mutta mikroneulauksella hoidetaan tuloksellisesti myös ihon epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa.

RF Mikroneulaus eli fraktionaalinen mesoterapia

RF Mikroneulauslaitteessa yhdistyvät mikroneulaus ja radiofrekvenssihoito. RF Mikroneulauslaitteella saadaan neulojen syvyys määriteltyä tarkasti haluttuun syvyyteen, jopa 2 mm syvyyteen asti. RF Mikroneulauslaitteella saadaan myös radiofrekvenssi ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella.

RF Mikroneulauslaitteella tehdyn hoidon jälkeen iho on kiinteämpi ja tasaisempi. Pienet pintarypyt tasoittuvat silminnähden.

Hoidon voi tehdä yksittäisenä tehohoitona, mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Hoito voidaan tehdä kerran kuukaudessa tai harvemmin. Säännöllisellä hoidolla iho pysyy kauniina.

Ota yhteyttä Varaa aika