Mikroneulaus on tehokas ja hellävarainen menetelmä kuivan ihon, ihon ikääntymisen, arpien ja pigmenttimuutosten hoitoon.  

Mikroneulaus uudistaa ihoa

RF Mikroneulaus on tehokas ja miellyttävä laitehoito

Mikroneulaus lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Mikroneulauksen avulla saadaan imeytettyä haluttuja tehoaineita ihon syvempiin kerroksiin. Palautuminen hoidosta on nopeaa. Jo seuraavana päivänä iho on joko normaali tai ainoastaan pientä punoitusta voi olla havaittavissa.

Mikroneulauslaitteissa on erittäin ohuita neuloja, jotka tekevät kymmeniä tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Mikroneulauksen voi tehdä mesopenillä tai RF-mikroneulauslaitteella. Mikroneulauksessa syntyvien kanavien kautta tehoaineet kuten A- ja C-vitamiinit imeytyvät ihon syvempiin kerroksiin paljon paremmin.

Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Biomikroneulauksesa 3 miljoonaa pientä neulaa jää ihoon aktivoimaan, uudistamaan ja kiinteyttämään sen eri kerroksia 48–72 tunnin ajaksi.

Mikroneulaus soveltuu parhaiten uudistamaan ja kiinteyttämään ihoa, mutta mikroneulauksella hoidetaan tuloksellisesti myös ihon epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa. Lopputuloksena on kaunis, kuulas ja napakka iho.

RF Mikroneulaus eli fraktionaalinen mesoterapia

RF Mikroneulauslaitteessa yhdistyvät mikroneulaus ja radiofrekvenssihoito. RF Mikroneulauslaitteella saadaan neulojen syvyys määriteltyä tarkasti haluttuun syvyyteen, jopa 2 mm syvyyteen asti. RF Mikroneulauslaitteella saadaan myös radiofrekvenssi ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella.

RF Mikroneulauslaitteella tehdyn hoidon jälkeen iho on kiinteämpi ja tasaisempi. Pienet pintarypyt tasoittuvat silminnähden.

Hoidon voi tehdä yksittäisenä tehohoitona, mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Hoito voidaan tehdä kerran kuukaudessa tai harvemmin. Säännöllisellä hoidolla iho pysyy kauniina.

Ota yhteyttä Varaa aika

Medikaalinen biomikroneulaus

Dr. Spiculen medikaalinen, sertifioitu biomikroneulaus toteutetaan perinteisten metallisten neulojen sijaan hyödyntäen puhtaan meriveden tai makean veden piipitoisista sienistä eristettyjä pienen pieniä sponge spicule -neulasia, jotka läpäisevät ihon monista eri kulmista sen pintaa rikkomatta. Hoidossa iholle hierottavat neulaset painuvat ihon kaikkiin kerroksiin. Ne tuottavat hoidon aikana miljoonia pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, stimuloivat kollageenin muodostusta ja uudistavat ihoa.

Hoitoja on 5 erilaista ja hoito valitaan ihon mukaan. Hoito kestää 45 minuuttia ja hoidon jälkeen laitetaan jatkohoitona ampulli kotona 7 päivän ajan. Iho kuoriutuu kevyesti kolmantena päivänä ja lopullisen hoitotuloksen näet viikon päästä. 

Iho punoittaa hoidon jälkeen hiukan ja samana iltana ei saisi ihoa käsitellä tai harrastaa hikiliikuntaa, saunaa tai suoraan auringonvaloa. Seuraavana päivänä voit hoitaa ihoasi normaalisti ja laittaa meikkiä. 

Ota yhteyttä Varaa aika