Kestopigmentoinnit huulten ja silmien rajauksiin sekä kulmakarvoihin.

Upea ilme kasvoille

Turvallinen menetelmä

Teemme kulmien kestopigmentointeja shadow- ja microblading-tekniikalla sekä silmien ja huulten rajauksia. Kestopigmentoinnit tekee meillä kokenut Henna Luoma-aho, joka on kouluttautunut viimeisimpien trendien mukana. Käyttämämme pigmentointivärit ovat laadukkaita ja kaikki terveysvaatimukset täyttäviä (REACH).

Kestopigmentointia kannattaa vahvistaa säännöllisesti, jolloin pigmentointi pysyy hyvän näköisenä. Meille tullessaan asiakkaalla voi olla alla myös vanhat pigmentoinnit, joihin haluaa muutosta tai korjausta. Teemme myös kestopigmentoinnin poistoja. 

Esteenä kestopigmentoinnille on raskaus, keloidiin taipumus ja puolen vuoden sisällä syöty isotretinoniin kuuri. 

Kulmien kestopigmentointi ja microblading

Nykyiaikainen kestopigmentointi shadow-tekniikalla eli ns. puuterikulmat sopivati kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Shadow-tekniikka on iholle ystävällisempi tekniikka kuin microblading ja se häivyttyy kauniisti ajan myötä pois ellei tulosta vahvista noin kahden vuoden välein. 

Microblading sopii etenkin nuorelle, kiinteälle ihotyypille. Microbladingiin voi yhdistää puuteritekniikkaa ilman erillistä maksua. Hoitaja valitsee sopivimman tekniikan paikanpäällä.

Ensimmäisen kerran jälkeen suositellaan vielä vahvistuskäyntiä 1-3 kk kuluessa ja vahvistuskäyntejä tarpeen mukaan. 

Ota yhteyttä Varaa aika

Silmien kestorajaus

Silmien tyvirajaus toimii kaiken ikäisillä ja kaikille silmän muodoille. Rajauksesta voidaan tehdä näyttävä ja siihen on mahdollista tehdä häivytys. Rajaukset himmenevät kauniisti ajan myötä pois. Noin 2-3 vuoden välein vahvistamalla tulos säilyy aina siistinä. Ensimmäisen kerran jälkeen suositellaan tekemään vahvistusrajaus 1,5-3 kk kuluessa käynnistä.

Ota yhteyttä Varaa aika

Huulten rajaus ja sävytys

Nykyaikainen shadow-tekniikka sopii hyvin huulten kauniiseen  ja luonnolliseen sävytykseen. Pigmentointi korostaa omien huulten muotoa, toivottua sävyä ja symmetriaa. Suosittelemme ottamaan suosikki huulipunasi mukaan, sillä sävy katsotaan paikan päällä ihoon ja huuliin sopivaksi monesta eri vaihtoehdosta. Kosteutathan huuliasi hyvin muutaman viikon ennen pigmentointia niin pigmentti tarttuu paremmin. 

Ensimmäisen laiton jälkeen tulee vielä käydä 1,5-3 kk kuluessa vahvistuksessa, joka viimeistelee pigmentoinnin. 

Ota yhteyttä Varaa aika