Yhteystiedot

Varaa aika netissä tai soita ja kysy lisää hoidoista. Meille voit ostaa myös lahjakortin haluamallesi summalle. 

Varaa aika

Ota yhteyttä

Kysy lisää hoidoista tai varaa aika netissä

Tampereen Kauneusateljé sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Aleksanterinkadulla, kuitenkin omassa rauhassa 7. kerroksessa kattojen yläpuolella. Meille on helppo tulla. Bussit ja ratikka pysähtyvät ihan viereen. Omalla autolla parkkipaikkoja löytyy kadunvarresta tai parkkihalli Hämppi on ihan vieressä. Rautatieasemaltakin kävelee vain muutaman minuutin.

Olemme avoinna sopimuksen mukaan ja tarvittaessa myös myöhään illasta ja viikonloppuisin. Tervetuloa rentoutumaan ja hoitamaan ihoasi!

tampereen kauneusatelje logo

Tampereen Kauneusateljé

Aleksanterinkatu 29 A 7. krs
33100 Tampere

Krista Matara

 040 587 5078

 krista@tampereenkauneusatelje.fi

Varaa aika

Lähetä viesti

Tilaa lahjakortti

Meillä on käytössämme useita tapoja tilata lahjakortti. Valitse niistä itsellesi sopivin. Lahjakortti on erinoimainen lahja syntymäpäivälahjaksi, valmistujaislahjaksi tai muuten vain kun haluat hemmotella läheistäsi. 

Lahjakortin voit noutaa hoitolastamme, tilata helposti postitse täyttämällä alla olevan lomakkeen tai tulostaa itse Anna Lahjaksi -palvelusta. Tulostettava lahjakortti on voimassa 6 kk tilauspävästä. 

Anna lahjaksi-palveluun

Tilaa lahjakortti postitse

Lomakkeella voit tilata lahjakortin haluamallesi summalle. Lähetämme lahjakortin tilaajalle postitse. Jos haluat, että lahjakortti lähetetään suoraan saajalle, täytä myös lahjakortin saajan tiedot. Lahjakortti on aktiivinen, kun se on maksettu. Maksutiedot lähetämme tilaajalle sähköpostitse. 

Lahjakortin tilaajan tiedot

Lahjakortin saajan tiedot