IPL-hoito poistaa pysyvästi ihokarvoja, vaalentaa pintaverisuonia sekä hoitaa aknea. 

EFB Adriana IPL-hoidot

Nuorekas ja sileä iho - pysyvästi

IPL-hoidot ovat tehokas tapa päästä pysyvästi eroon häiritsevistä ihokarvoista, nuorentaa ihoa, vaalentaa pintaverisuonia, poistaa pigmentoitumista sekä hoitaa aknea ja rosaceaa. Valoimpulssihoito sopii sekä miehille että naisille.

Hoidossa iholle levitetään viilennetty väliainegeeli ja hoidettavalle alueelle asetetaan hoitopää, jonka kautta väläytetään iholle valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti. Hoidon aikana voi tuntua pientä kihelmöintiä, lämmön tunnetta tai paikoitellen pieni piston tunne. Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta.

Lues lisää hoidoista esitteestä

Turvallinen EFB Adriana valoimpulssilaite

Käytössämme on ainoana Tampereella uuden sukupolven EFB-valoimpulssilaite, jossa on mm. useampi eri patentti takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta. Ranskalainen EFB on pitkään toiminut Euroopan johtava IPL-laitevalmistaja, jonka laitteita käytetään myös useissa kauneuskirurgisissa sairaaloissa ympäri maailmaa. EFB:llä on toimintansa laadun osoituksena ISO 9001 ja ISO 13485 laatusertifikaatit. Lisäksi olemme saaneet kattavan koulutuksen laitteen käyttöön, joten tekemämme IPL-hoidot ovat turvallisia. 

Maksuton konsultaatio

Ennen jokaista hoitoa varaamme asiakkaalle ajan ilmaiseen konsultaatioon, jonka aikana määrittelemme asiakkaalle soveltuvat hoitoparametrit ja suoritamme testiväläytyksen, jolla voidaan taata hoidon soveltuvuus ja turvallisuus. ​Konsultaatiokäynnillä on tärkeää, että karvat ovat selkeästi nähtävissä.

Ihokarvojen pysyvä poisto

IPL-valoimpulssihoidolla voidaan pysyvästi poistaa häiritseviä ihokarvoja kaikilta kehon alueilta kivuttomasti. Valoimpulssihoito on sekä miehille että naisille sopiva hellävarainen hoitomuoto. EFB Ariana IPL-laite poistaa myös vaaleat ihokarvat, jota esimerkiksi laserit eivät tee. Jos kärsit sisään kasvavista karvoista, tämä hoito poistaa myös sen ongelman.

Ota yhteyttä Varaa aika

Ihon nuorentaminen valolla

Valoimpulssi stimuloi kollageenin tuotantoa, jolloin iho vahvistuu, kiinteytyy ja kirkastuu ja juonteet ja rypyt silottuvat. Valoimpulssin tuottama lämpö kuumentaa kudosta saaden kollageenia tuottavat fibroblast-solut aktivoitumaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi kimmoisammalta. Iho kiinteytyy jopa 4–6 kuukauden ajan hoidon jälkeenkin.

Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme 2-6 kerran hoitosarjaa 2-3 viikon välein ja jatkossa ylläpitohoitoja ihon tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä Varaa aika

Pintaverisuonien ja couperosan hoito

IPL-hoito rauhoittaa ihoa, poistaa punakkuutta ja ihon pinnalla näkyvät verisuonet häviävät. Valoimpulssin tuottama valon lämpö vaikuttaa pintaverisuonien proteiineihin ja punasoluihin nostaen veren hemoglobiinin lämpötilaa niin, että verisuonet supistuvat. Tulokset alkavat näkyä 4-6 viikon kuluttua. Yleensä couperosan hoitoon suositellaan 2-6 hoitokertaa riippuen hoitoalueesta.

Ota yhteyttä Varaa aika

Aknen hoito

Valoimpulssihoidolla nostetaan veren hemoglobiinin lämpötilaa, jolloin saadaan vähennettyä talirauhasen verisuonia. Tällöin talirauhasten toiminta heikkenee ja uusia tulehduksia ei pääse syntymään. Lisäksi olemassa olevat näpyt rauhoittuvat. Valon tuottamalla lämmöllä on myös antibakteerinen vaikutus, joka poistaa tulehdustilaa. Jo ensimmäisellä hoitokerralla tulehdukselliset näppylät rauhoittuvat ja ihon punakkuus vaalenee. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa. 

Ota yhteyttä Varaa aika

Hoidon jälkeen

  • Suojaa hoidettu alue auringolta vaatetuksella tai korkealla suojakertoimella (SPF50) 1-2 viikon ajan.
  • Vältä hoidon jälkeen saunomista ja ihon kuorimista muutaman päivän ajan.
  • Ohimenevää punoitusta ja turvotusta voi esiintyä joissakin tapauksissa, mutta tunne häviää viimeistään kolmen tunnin sisällä hoitokerrasta.
  • Karvojen poistossa hoidettavaa aluetta ei saa vahata, sokeroida tai nyppiä hoitojen välissä. Käytä vain höylää tulosten maksimoimiseksi.

Hoito ei sovi, jos sinulla on

  • Ruskettunut iho tai käytät itseruskettavia tuotteita (voi vaikuttaa hoitotulokseen)
  • Valolle herkistävä lääkitys. Tarkista hoitavalta lääkäriltäsi ennen hoitoon tuloa, voiko hoitoa tehdä.
  • Epilepsia
  • Metalli- tai tekonivel hoidettavalla alueella
  • Pahanlaatuinen kasvain
  • Olet raskaana