Tehokas EMS-hoito vartalon kiinteytykseen ja kehon muokkaukseen

Tehokas sähköinen lihasten stimulointi

Rasvanpoistoa ja kehon muokkausta ilman kirurgista käsittelyä

UUTTA TAMPEREELLA! Scandinavian Skin EMS-laite vartalolle luo tehokkaita sähkömagneettisia impulsseja, jotka siirtyvät lihas- ja rasvakudoksiin hoitopään elektrodien kautta. Hoitopäät voidaan asettaa suoraan iholle tai ohuen vaatetuksen päälle. Laitteen tuottamat impulssit matkivat keskushermoston luomia signaaleja, aiheuttaen lihasten supistumisen. Näiden supistusten intensiteetti on kuitenkin huomattavasti suurempi kuin luonnollisesti aikaansaadut ja siten hoito on tehokasta. EMS-laitteen hoitoalueita ovat kasvot, vatsa, kädet, pakarat, alaselkä, reidet ja pohkeet.

Lihakset kiinteiksi EMS-hoidolla

EMS-laitehoidon avulla lihakset kehittyvät, kiinteytyvät ja voimistuvat nopeasti. EMS-hoito auttaa palauttamaan lihaskunnon erilaisten leikkausten ja vammojen jälkeen ja vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia. Lisäksi EMS-laitehoito hoitaa vatsalihasten erkaantumista ja lantionpohjan lihaksia esim. synnytyksen jälkeen. EMS-hoito on paras keino päästä sitkeästä vartalorasvasta eroon ja muokata vartaloa.

Suositeltu hoitojen määrä on 5-10 kertaa per alue ja hoitoaika n. 30 minuuttia/käynti. 30 minuutin treeni vastaa jopa 5 tunnin harjoittelua. Hoito voidaan tehdä erillisenä hoitona tai kasvohoidon yhteydessä.

Ota yhteyttä Varaa aika

EMS-hoito kasvojen kiinteytykseen

EMS-hoito sopii hyvin myös kasvoille. Kasvojen kiinteytykseen tarkoitetun EMS-laitteen hoitopäät ovat pienempiä ja kasvoille sopivia. Laitteen tuottamat impulssit aiheuttavat kasvolihasten supistumisen, jolloin kasvolihakset kiinteytyvät ja napakoituvat. Hoito voidaan tehdä erillisenä hoitona tai kasvohoidon yhteydessä.

Ota yhteyttä Varaa aika