Environ kasvohoidot auttavat ihoasi voimaan paremmin tehokkaalla A- ja C-vitamiinien imeyttämisellä syvälle ihoon. 

Vitamiineja ihon hyvinvointiin

Tehokkaat imeytyshoidot DF-Machinella

Environ yhdisti ensimmäisenä matalataajuisen ääniaallon ja pulsoivan sähkövirran ammattilaisten laitehoitoihin. Tämä teknologia mahdollistaa Environin aktiiviaineiden tehokkaan imeytymisen sinne, missä iho niitä eniten tarvitsee – ja kestäviä tuloksia koko elämäksi.

Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi. Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Environ DF-Machine imeytyshoidot

ENVIRON imeytyshoidoissa kasvot ensin puhdistetaan huolellisesti ja haluttu vitamiiniseerumi levitetään iholle. Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla eli sonoforeesilla (n. 22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Näin saadaan tehoaineet vietyä syvemmälle ihoon.

Sonoforeesin jälkeen kasvoille levitetään kumimaiseksi naamioksi kovettuva Algi Mask, joka pitää ihon kosteana ja estää vitamiinien haihtumisen. Naamioon kiinnitetään ionoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan 20 minuutin ajan sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

Ota yhteyttä Varaa aika

Environ Electro-sonic Essential -hoidot

Electro-sonic Essential -hoidoilla ihoon saadaan täyteläisyyttä, kosteutta sekä häivytetään pieniä ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta. Electro-sonic Essential -hoidot saavat ihon näyttämään nuorekkaammalta.

Ota yhteyttä Varaa aika

Environ Cool PeelÒ -kuorintahoidot

Ainutlaatuinen Environ Cool PeelÒ -kuorinta on ei-invasiivinen menetelmä ihon uudistamiseen, tasoittamiseen ja kirkastamiseen. Kuorinta voidaan tehdä yhdistellen erilaisia tuotteita halutun lopputuloksen saamiseksi. Environ kuorinta auttaa vähentämään ihon ikääntymismerkkejä, lisää ihon kosteutta ja kirkastaa. Kuorinnalla hoidetaan tuloksellisesti myöa aknea ja ruusufinniä. 

Ota yhteyttä Varaa aika