Samoissa tiloissa Tampereen kauneusateljén kanssa toimii myös muita kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisia.

Yhteistyökumppanit

Virpi Viinamäki

HOITOLA TAIVAALLINEN, KOSMETOLOGI, JALKAHOITAJA

Jalkahoitajana poistan känsät, kovettumat, ohennan kynnet ja teen ihanat jalkahieronnat. Hoidon aikana neuvon ja ohjaan jalkojen kotihoidossa ja tuotevalinnoissa. Teen myös monipuolisesti erilaisia kasvohoitoja hyödyntäen laadukkaita tuotesarjoja sekä tehokkaita laitehoitoja.

044 245 1423

 virpiviinamaki.taivaallinen@gmail.com

 https://www.hoitolataivaallinen.fi/

Ajanvaraus

Sari Laitinen

TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRI, LT

Teen estettisiä pistoshoitoja ja TCA-kuorintoja. Hyaluronihappo- ja botuliinipistoshoidot toteutan erittäin ammattitaitoisesti lääkärinkoulutukseni ansiosta. Käyttämäni tuotteet ja menetelmät ovat olleet jo pitkään käytössä kauneudenhoidossa ja ne on todettu turvallisiksi käyttää. 

 040 587 5078

 https://www.sarilaitinen.fi/

Ajanvaraus

Henna Luoma-aho

Kestopigmentoinnit

Olen toiminut kauneusalalla jo 20 vuoden ajan. Aloitin kestopigmentoijana vuonna 2017 ja minulla on useita koulutuksia taustalla ja viimeisin tekniikka hallussa. Teen Kauneusateljessa kestopigmentointeja, ripsien taivutuksia ja kulmien laminointia. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi kauneushoitoihin, joista saat pitkäaikaisen ilon itsellesi!

 044 585 8124

 eyesnbrowshenna@gmail.com

Ajanvaraus

Risto Leppänen

HIEROJA

Olen toiminut 30 vuotta hierojana. Hoidan erilaiset kehon kireydet kokemuksella ja ammattitaidolla. Asiakkaani ovat saaneet avun muun muassa selän kiputiloihin, migreeniin, huimaukseen, käsien ja jalkojen lihasten ongelmiin. Ihminen on arvokas kokonaisuus, jollaisena sitä myös hoidan, yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Hoitojeni tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

 040 526 1291

 risto.leppanen11@gmail.com

Ajanvaraus

Kia & Selina

Ripsien pidennykset ja rakennekynnet

Ripsiteknikko Selina tekee klassisia ripsienpidennyksiä ja ripsihuoltoja.
"Olen aina pitänyt ripsiä tärkeänä osana kauneutta. Tavoitteenani on olla huolellinen ja luotettava tekijä, joka kuuntelee ja toteuttaa asiakkaan toiveita."

Kynsiteknikko Kia tekee rakennekynsiä ja kynsihuoltoja sekä geelilakkauksia.
"Innostus kynsien tekemiseen on ollut minulla pikkutytöstä asti. Tule siis omana itsenäsi ja kerro ideasi, niin toteutetaan se yhdessä!"

Ajanvaraus