HIFUn korkeatehoinen ultraääni vaikuttaa syvällä ihossa stimuloiden kollageenin tuotantoa ja kiinteyttäen ihoa.

HIFU - Veitsetön kasvojen kohotus

HIFU - High Focused Intense Ultrasound

HIFU on uudenlainen tehokas, mutta veitsetön menetelmä kasvojen kohotukseen. Kohdistetulla ultraäänellä kudosta voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin muilla toimenpiteillä. Teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraääneen, joka kohdistetaan täsmällisesti haluttuun kohtaan ja syvyyteen (1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm) vahingoittamatta ihoa. HIFU nostaa kudoksen lämpötilaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. Hoito on lähes kivuton. Korkeatehoisella  ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa jopa ihonalaisessa SMAS-kudoksessa.

HIFU kutistaa ja kiinteyttää ihoa

HIFU  -hoito sopii henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. HIFU hoidolla saa näkyviä tuloksia nopeasti eikä siinä tarvita pitkää toipumisaikaa hoidosta. HIFUn jälkeen voi heti palata normaaliin elämään.

Parhaiten HIFU toimii aikuisilla, joilla on vielä jäljellä ihon luontaista kimmoisuutta, mutta iholla näkyy jo ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. HIFU-hoidolla voidaan käsitellä erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueita. Hoitoa voi tehdä myös vartalolle kuten alleille tai vatsan iholle.

Ota yhteyttä Varaa aika

Fraktionaalinen Hifu VMax

Fraktionaalinen Hifu on koko kasvoja ja kaulaa napakoittava pinnallisempi Hifu-hoito. VMax-laitteella voi mennä tarkasti silmänympärykset tai huulenympärykset. Hoito sopii myös, jos haluat kauttaaltaan kiinteän ihon. Hoidon voi tehdä kasvoille ja kaulalle tai
vain ongelmakohtiin. Heti hoidon jälkeen iho on silminnähden napakampi ja tulos paranee vielä viikkojen ajan. Vaativimpiin ongelmiin ja isommille alueille kuten leukalinjaan tai hamsteripusseihin, suosittelemme syvempää Hifu-hoitoa.

Ota yhteyttä Varaa aika