Radiofrekvenssihoidon avulla iho supistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut häviävät. 

RF Radiofrekvenssihoidot

Kiinteyttää ja tasoittaa ihoa

Radiofrekvenssi hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Energia lisää ihoa kiinteyttävän kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja.

Multipolaarinen RF hoito toimii kuudella elektrodilla ja energia kohdistuu vain käsiteltävälle alueelle. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan vähemmän tehoa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää. Hoito tuntuu lähinnä rentouttavana lämpönä iholla. Koska taajuus kohdistuu hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Erityistä toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. 

Tehokas ja miellyttävä laitehoito

Radiofrekvenssi hoito on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. Radiofrekvenssihoitoa voidaan käyttää myös muualla vartalon alueella. 

Hoidon tuloksena solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Laitteen tuottama lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. 

Ota yhteyttä Varaa aika

Neulaton mesoterapia Dual Injektor PRO+

Neulaton mesoterapia on ihoa kiinteyttävä ja kohottava hoito. Aluksi iho puhdistetaan ja kuoritaan kevyellä happokuorinnalla tehostamaan aktiiviaineiden imeytymistä. Ihoon laitetaan sen tarvitsemat tehoaineet, hierotaan ja laitetaan erikoisnaamio, jonka päältä tehdään radiofrekvenssihoito ja elektroporaatio maksimoimaan aineiden imeytyvyys mahdollisimman syvälle. Iho on heti hoidon jälkeen nuorempi ja kauniimpi.

Ota yhteyttä Varaa aika