Monipuoliset kasvohoidot

Meiltä löytyy apu monenlaisten iho-ongelmien hoitoon kuten aknen, aknearpien, ruusufinnin ja ihon ikääntymisongelmien hoitoon.

Varaa aika

Monipuoliset erikoishoidot

Jos et ole varma, mikä hoito sopii sinulle, ota yhteyttä. Tarjoamme ilmaisen ihonhoitokonsultaation, jossa voimme rauhassa keskustella eri vaihtoehdoista. 

Environ-hoidot

Environ-kasvohoidot auttavat ihoasi voimaan paremmin tehokkaalla kuorinnalla ja A- ja C-vitamiinien imeyttämisellä syvälle ihoon. Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi.

Lue lisää

RF Mikroneulaus

Mikroneulaus lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Hoito soveltuu parhaiten uudistamaan ja kiinteyttämään ihoa, tasoittamaan epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa.

Lue lisää

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat nopeita ja tehokkaita menetelmiä eri iho-ongelmien hoitoon. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja tulokset näkyvät välittömästi ja kestävät pitkään. 

Täyttöliftaus

Hyaluronihapon ansiosta iho näyttää nuoremmalta ja kiinteämmältä. Tehokkain tapa palauttaa ihon nuorekkuus on täyttöliftaus, jossa injektoidaan hyaulorinhappoa juuri oikeaan syvyyteen.

HIFU

HIFUn korkeatehoinen ultraääni vaikuttaa syvällä ihossa stimuloiden kollageenin tuotantoa ja kiinteyttäen iho kuin kasvojen kohotuksessa. HIFU hoidolla saa näkyviä tuloksia nopeasti 

Lue lisää

Ultratone-laitehoito

Ultratone on tehokas ja miellyttävä kasvojen kohotushoito. Ultratone-laitteella voidaan silottaa pintaryppyjä tai jumpata kasvojen lihaksia, mikä kohottaa ja kiinteyttää kasvoja.

Rafiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoitolaitteella johdetaan voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoito lisää kollageenin muodostusta ja kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja.

Kasvohoidot

Radiofrekvenssihoito lisää ihoa kiinteyttävän kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Ihon pienet rypyt ja poimut häviävät.

Ihokarvojen poisto

Poistamme ihokarvoja koko keholta hellävaroen mutta tehokkaasti vahauksella, sokeroinnilla tai DLP-valoimpulssin avulla. Diatermialla voidaan poistaa lisäksi pintaverisuonia ja varsiluomia. 

Ihomuutosten hoito

Hoidamme varsiluomet, katkenneet hiussuonet ja muut hyvälaatuiset ihomuutokset. Käytössä on eri menetelmiä kuten diatermia, jäädytyshoito ja fibroplast, joista valitsemme sopivimman. 

Kestopigmentointi

Teemme kulmien kestopigmentointeja shadow- ja microblading-tekniikalla sekä silmien ja huulten rajauksia. Kestopigmentointi sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.