Toteutamme perinteiset kasvohoidot asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan.

Kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa

Hoito räätälöidään asiakkaan ihon mukaan

Hoitoon tullessa sinun ei tarvitse tietää, mikä hoito olisi sopivin, vaan voit antaa kosmetologin valita ihollesi parhaiten sopivan hoidon.

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus sopii kaikille, joilla on epäpuhtauksia ihossa tai jotka haluavat kirkastaa ihoaan. Hoidossa iho puhdistetaan ja kuoritaan  ultraäänellä, mekaanisesti, timanttihionnalla tai kemiallisesti. Kosmetologimme valitsee sopivan hoidon asiakkaan tarpeiden  mukaan. Tarvittaessa poistetaan miliumit ja siistitään kulmat ja muut häiritsevät ihokarvat. Hoidon lopuksi laitetaan iholle vielä ihotyypin mukaiset tehoaineet, kasvonaamio ja loppuvoide.

Ota yhteyttä Varaa aika

Klassinen kasvohoito

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Klassinen kasvohoito sisältää: ihon puhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien ja miliumien poiston ja kulmien siistimisen.

Puhdistuksen jälkeen iholle laitetaan sen tarvitsemat tehoaineet ja hierotaan kasvot ja decolté. Lopuksi laitetaan vielä ihotyypin mukainen kasvonaamio sekä loppuvoide. Jos iholla on hoidon jälkeen punoitusta tai asiakas niin haluaa, laitetaan iholle vielä meikkiä.

Klassiseen kasvohoitoon voi lisätä halutessaan myös jonkin erikoishoidoistamme. 

Ota yhteyttä Varaa aika

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Hoidossa puhdistetaan iho, kuoritaan joko ultraäänellä tai ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, laitetaan ihotyypinmukainen tehoaine ja tehdään pitkä hieronta kasvoille ja käsille. Lopuksi levitetään naamio ja loppuvoide. Hoitoon voidaan lisätä myös ihon kunnon tarvitsema laitehoito.

Ota yhteyttä Varaa aika

Carboksi-terapia

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia ja poistaa kuona-aineita. Nämä reaktiot vaikuttavat rauhoittavasti ihon tulehduksiin, akneen, arpiin sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus- ja öljytasapainoa. Ihon väri kirkastuu selkeästi ja juonteet tasoittuvat.

Hoito on täysin luonnonmukainen. Tulokset ovat näkyvissä jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta paras tulos kuitenkin saavutetaan sarjahoidolla ja hoitoja suositellaan kerran viikossa.

Ota yhteyttä Varaa aika

Aqua Diamond Hydropeel -ihonpuhdistus

Aqua Diamond Hydropeel -hoito sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito poistaa mustapäät ja kuolleen ihosolukon kivuttomasti ja tehokkaasti sekä syväkosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Hoidon aluksi iho käsitellään kemiallisella kuorinnalla, joka valmistaa ihon hoitoon. Kuorinnan jälkeen iholle tehdään timanttinestekuorinta, joka tyhjentää huokoset imunestetekniikalla ja syöttää iholle tehoaineet. Lopputuloksena on kirkas ja kuulas iho.

Ota yhteyttä Varaa aika

Ampullihieronta

30 minuutin kasvohieronta rentouttaa kasvolihaksia. Kasvoissamme on ihan samanlailla lihakset, jotka tarvitsevat toisaalta aktivointia, mutta myös rentoutusta. Kiristyneet lihakset aiheuttavat ilmejuonteita ja kasvohieronnalla voidaan näitä ehkäistä. Hoidossa laitetaan iholle
ihotyypin mukainen ampulli. Varaa aikaa itsellesi ja hetki rentoutusta kiireen keskellä.

Ota yhteyttä Varaa aika

LED-valohoidot kasvoille

LED-valohoito on luonnollisesti uudistava ja lääketieteellisesti tutkittu menetelmä kasvojen ihon hoitoon. LED-hoidon voi ottaa erillisenä hoitona tai täydentämään ja parantamaan kasvohoitojen tuloksia. Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa yhteensä 4-8 kertaa.

Ota yhteyttä Varaa aika

Lisähoidot kasvohoitoihin 

Kasvohoitoihin voi lisätä monia erikoishoitoja tehostamaan hoitavien aineiden imeytymistä. Sopivia täydentäviä hoitoja ovat esimerkiksi ultratone, radiofrekvenssihoito, kemiallinen kuorinta ja täyttöliftaus. Hoidon yhteydessä kosmetologimme valitsee sopivan lisähoidon asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lisähoidoista on tarkempaa tietoa hinnastossa ajanvarauksen yhteydessä. 

Ota yhteyttä Varaa aika