PRX-T33 ja BiON Advanced Peel happokuorinnat palauttavat ihon nuorekkuuden.

Ihon ikääntymistä vastaan

Tehokkaasti ilman neuloja ja sivuvaikutuksia

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä eri iho-ongelmien hoitoon. Happohoidolla voidaan hoitaa aknearvet, akne, ruusufinni, maksaläiskät, rypyt ja muita iho-ongelmia. Happokuorintoja voidaan tehdä kaikille ihotyypeille.

Kemiallinen happokuorinta on nopea ja tehokas hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tulokset näkyvät välittömästi ja kestävät pitkään. Parhaan tulokset saa sarjahoidolla. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. 

Happokuorinnat ovat mitä parhaimpia hoitomuotoja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen ja nuorentamiseen. Kemiallinen kuorinta sopii hyvin rasvaiselle iholle ja ihon tulehdustiloihin (akne, ruusufinni, suunympärysihottuma, taliköhnäihottuma), vanhenevalle iholle (kuiva, ryppyinen, couperosa), epätasaiselle iholle (arvet, suuret huokoset, keloidit, raskausarvet ja rypyt) sekä pigmenttihäiriöiden hoitoon. 

PRX-T33 kuorinta

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA), vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana.

PPRX-T33 kuorinta voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. PRX-T33 hoito sopii erityisesti ryppyjen ja juonteiden, kuivan tai veltostuneen ihon, pigmenttimuutosten ja arpien hoitoon. Parhaaseen tulokseen päästään sarjahoidolla

Ota yhteyttä Varaa aika

BiON Advanced Peel hapotushoidot

BiON hapotushoidot ovat luonnon oma keino uudistaa ihoa tehokkaasti. Käytämme hoidoissa maito-, glykoli- tai mantelihappoa sekä näiden yhdistelmiä. Sarjahoidossa hoidetaan sekä syitä että seurauksia sopivalla yhdistelmähoidolla. Sarjahoidossa vuorotellaan maitohappo- tai glykolihappohoidon ja mantelihappohoidon välillä.

BiON happohoito tasoittaa ihoa ja sen värieroja, syväkosteuttaa kuivaa ihoa, tasapainottaa rasvaista ihoa, vaalentaa aknearpia sekä palauttaa ihon oman biokemiallisen tasapainon ja parantaa sen vastustuskykyä mm. tulehduksia vastaan.

Ota yhteyttä Varaa aika