Ammatilaistuotteet kotihoitoon

Laadukkaat ihonhoitotuotteet auttavat ylläpitämään ja säilyttämään hoitojen tuloksia. Meiltä voit ostaa Environ- ja BiON-tuotteita. 

Varaa aika

Hoitotuotteet ihon hyvinvointiin

Kotihoito ylläpitää hoitojen tuloksia

Ammattikosmetiikka ja laadukkaat ihonhoitotuotteet auttavat ylläpitämään ja säilyttämään hoitojen tuloksia. Valitsemme sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja annamme ohjeet niiden käyttöön. 

Environ-tuotteet

Environin tuotteet perustuvat tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka tärkeää A-vitamiini on ihon terveydelle ja hyvinvoinnille. Environ-ihonhoitosarjan voiteet sisältävät A-, C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia. A- vitamiini tervehdyttää lähes kaikkia ihon soluja. C- ja E- vitamiinit sekä beetakaroteeni toimivat antioksidantteina. Hoito aloitetaan hyvin miedolla voiteella ja A-vitamiinin määrää lisätään asteittain ihon tottuessa voiteeseen. Environ-tuotteet lisäävät ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti, mikä takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset.

Ota yhteyttä

Environ Vitamin Step-Up System

Terve iho tarvitsee päivittäin A-vitamiinia, joka kuitenkin pilkkoutuu auringon valossa. Valovaurio näkyy ihon vanhenemisena. Vauriota voidaan korjata ja ehkäistä lisäämällä iholle A-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka estävät A-vitamiinin hajoamista ihossa. 

Kansainvälisesti palkitun Environin ainutlaatuinen menetelmä Vitamin STEP-UP SYSTEM™ hoitaa ihoa asteittain nousevia portaita pitkin. Vitamin STEP-UP SYSTEM™ totuttaa ihon A-vitamiiniin ja muihin tehoaineisiin asteittain. Tämä lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti ja takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset.

Ota yhteyttä

BiON-tuotteet

BiOn Skincare tuotesarja yhdistää dermatologian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. BiON Skincare -ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka hyödyntää uusimpia tieteellisen tutkimuksen saavutuksia koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. Palkittu ihonhoitosarja on erikoistunut tehokkaaseen anti-age hoitoon ja erityisesti edistykselliseen aknen ja acne rosacean hoitoon. Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla - yli 90 %:ssa kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia.

Ota yhteyttä