Ohita navigointi

High Focused Intense Ultrasound

HIFU - veitsetön kasvojen kohotus

HIFU - Veitsetön kasvojen kohotus Tampereella

HIFU (High Focused Intense Ultrasound) on uusi veitsetön menetelmä kasvojen kohotukseen. Kohdistetulla ultraäänellä kudosta voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin muilla nykyisillä toimenpiteillä. Teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraääneen, joka kohdistetaan täsmällisesti haluttuun kohtaan ja syvyyteen (1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm) vahingoittamatta ihoa. HIFU nostaa kudoksen lämpötilaa ja stimuloi kollageenin uudistumista mikä kiristää löystyneitä kimmosäikeitä ja lisää kollageenin tuotantoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. Hoito on lähes kivuton. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvempien kerrosten lisäksi myös ihonalaiseen SMAS-kudokseen. Ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa jopa SMAS-kudoksessa. 

HIFU

HIFU kutistaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgisia toimenpiteitä

HIFU hoito sopii henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. HIFU hoidolla saa näkyviä tuloksia nopeasti eikä siinä tarvita pitkää toipumisaikaa hoidosta. HIFUn jälkeen voi heti palata normaaliin elämään.

 

Parhaiten HIFU toimii aikuisilla, joilla on vielä jäljellä ihon luontaista kimmoisuutta, mutta iholla näkyy jo ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. HIFU-hoidolla voidaan käsitellä erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueita. Hoitoa voi tehdä myös vartalolle kuten alleille tai vatsan iholle.

Fraktionaalinen Hifu

Fraktionaalinen Hifu on koko kasvoja ja kaulaa napakoittava pinnallisempi Hifu-hoito. Hoito sopii sinulle, jos haluat kauttaaltaan kiinteän ihon. Hoidon voi tehdä kasvoille ja kaulalle tai vain ongelmakohtiin kuten huulirypyille ja silmäpusseille. Tämän hoidon voi ottaa kahden kuukauden välein tai tarvittaessa. Heti hoidon jälkeen iho on silminnähden napakampi ja tulos paranee vielä viikkojen ajan. Vaativimpiin ongelmiin, kuten leukalinjaan tai hamsteripusseihin, suosittelemme syvempää Hifu-hoitoa.

HIFU siloittaa ja kohottaa

  • Otsan rypyt ja juonteet

  • Silmäkulmien juonteet

  • Poskipäät

  • Nasolabiaalijuonteet

  • Marionettijuonteet

  • Kaulan ja dekolteen alueen

Varaa aika

Hoidon jälkeen

HIFU hoidon jälkeen iho voi hiukan punoittaa, mutta punoitus laskee muutamassa tunnissa. Hoito on lähes kivuton, mutta pientä pistelyä, arkuutta ja kiristymisen tunnetta voi tuntua hoidon jälkeen.  Meikkiä voi laittaa välittömästi. Saunomista tulisi välttää muutama päivä.

 

HIFU hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on paha akne, tulehduksia tai ihosairauksia, hammastulehdus, epilepsia tai ovat raskaana tai imettävät. Täyttöaineiden laitosta oltava väliä 1 kk ja kasvokirurgisista toimenpiteistä vähintään vuosi.

 

SMAS

Ihon alla oleva SMAS kudos (pinnallinen lihaskalvojärjestelmä) muuttuu ikääntymisen myötä. Siitä aiheutuu ihon laskeutuminen ja veltostuminen eli piirteet putoavat. HIFUlla vaikutetaan dermikseen ja SMAS-kudokseen, joka on syvin alue missä kasvojenkohotuksessa halutaan vaikuttaa. Näin saadaan näkyviä tuloksia, jotka kestävät jopa vuosia.