Poistamme ihokarvat koko kehosta tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Silkkisen sileä iho

Tehokas ja miellyttävä hoito

Poistamme ihokarvat koko kehosta joko sokeroimalla, vahahelmillä tai perinteisellä vahauksella. Lisäksi diatermialla voidaan häiritseviä ihokarvoja poistaa pysyvästi. Valitsemme karvan ja ihon mukaan sopivimman menetelmän parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Ihokarvat voi poistaa pysyvästi IPL-valoimpulssihoidolla kaikilta kehon alueilta. Lue lisää IPL-hoidosta. 

Sokerointi

Sokeroinnilla voidaan poistaa turvallisesti ja hellävaraisesti ihokarvoja kaikilta ihoalueilta, myös intiimialueilta. Sokerilla voidaan poistaa hyvin myös lyhyttä karvaa. Sokeroinnin vaikutus on pitkäkestoinen ja ihokarvat pysyvät poissa 3-8 viikkoa. Sokeroinnissa karvan lisäksi poistuu myös kuollut ihosolukko eli samalla iho saadaan kuorittua hellävaraisesti. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

Sokeroinnissa karva poistetaan kasvusuuntaan päin, joten karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei ole kuumaa eli se ei polta eikä aiheuta arpia. 

Ota yhteyttä Varaa aika

Ihokarvojen poisto vahalla ja vahahelmillä

Ihokarvojen poistossa vahaus on joskus tehokkaampi menetelmä kuin sokerointi. Jos karva on sitkeää ja liian lyhyttä saattaa vahahelmillä karva lähteä paremmin. Käytössämme on perinteiset vahapatruunat sekä todella tehokkaat ja hellävaraiset vahahelmet. Vahahelmillä otettaessa vaha ei tartu ihoon vaan pelkästään karvaan. Iho ei jää tahmeaksi vaan tulee heti silkkisen sileäksi. Vahaus tehdään samoin kuin sokerointi, mutta se on nopeampaa ja useimmiten vähemmän kivuliasta.

Ota yhteyttä Varaa aika