Ultratone-laitteella voidaan silottaa pintaryppyjä tai jumpata kasvojen lihaksia, mikä kohottaa ja kiinteyttää kasvoja.

Ultratone biostimulaatiohoito

Tehokas ja miellyttävä kasvojen kohotushoito

Ultratone-laitteilla voidaan toteuttaa useita erilaisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Laitteessa on kasvoille 8 erilaista biostimulaatiohoitoa eli kasvojumppaa, joissa käytetään lukuisia erilaisia sähköisten impulssien ominaisuuksia ja toisaalta laitteeseen valmiiksi ohjelmoituja tietoja kudos- ja ihotyypeistä.

Ultratone Futura Pro laitteella voidaan tehdä veitsettömiä kohotushoitoja, hoitaa syviä kasvolihaksia tai silottaa pintaryppyjä. Ultratone kasvojumpalla voidaan myös poistaa turvotusta tai rentouttaa kasvoja sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. 

Ultratone-hoidot

Ultratone kohotushoito on noin 15 minuutin tehohoito, joka hoitaa ja jumppauttaa kasvojen lihaksia tietokoneohjatuilla sähköisillä impulssisarjoilla. Hoito kuntouttaa, kiinteyttää ja kohottaa kasvojen ja kaulan lihaksia sekä vähentää pintaryppyjä.

Ultratone Ultralift on hyvin kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 

Ota yhteyttä Varaa aika

Mikrovirtahoito

Ultratone Futura Pro -mikrovirtaohjelma käyttää hellävaraista UltraCell mikrovirtaa, joka uudistaa, nuorentaa ja kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa. Mikrovirta tehostaa myös hoidossa käytettävien aineosien imeytymistä. Ainutlaatuisella Ultratone mikrovirralla kiihdytetään fibroplast solujen toimintaa, mikä tehostaa elastiini- ja kollageenituotantoa ihokudoksissa, mikä puolestaan palauttaa ihon elastisuuden ja kimmoisuuden. Mikrovirtahoito on rentouttava ja täysin kivuton hoito-ohjelma.

Ota yhteyttä Varaa aika