Ohita navigointi

Ihokarvojen poisto

Hellävaraisesti ja tehokkaasti

Body sugaring - Vartalosokerointi

Sokerointi on hygieeninen ja luonnollinen tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Sokeroinnilla voidaan poistaa turvallisesti ja hellävaraisesti ihokarvoja kaikilta ihoalueilta, myös intiimialueilta. Sokerilla voidaan poistaa hyvin myös lyhyttä karvaa. Sokeroinnin vaikutus on pitkäkestoinen ja ihokarvat pysyvät poissa 3-8 viikkoa. Lisäksi sokeroinnin jälkeen kasvava uusi karva on heikompaa. Sokeroinnissa karvan lisäksi poistuu myös kuollut ihosolukko eli samalla iho saadaan kuorittua hellävaraisesti. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

 

Sokeroinnissa karva poistetaan kasvusuuntaan päin, joten karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei ole kuumaa eli se ei polta eikä aiheuta arpia. Käytämme hoidoissa Skin Candy sokerointituotteita. Sokeri on 100 % luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.

Varaa aika

Ihokarvojen poisto vahalla ja vahahelmillä

Ihokarvojen poistossa vahaus on joskus tehokkaampi menetelmä kuin sokerointi. Jos karva on sitkeää ja liian lyhyttä saattaa vahahelmillä karva lähteä paremmin. Käytössämme on perinteiset vahapatruunat sekä todella tehokkaat ja hellävaraiset vahahelmet. Vahahelmillä otettaessa vaha ei tartu ihoon vaan pelkästään karvaan. Iho ei jää tahmeaksi vaan tulee heti silkkisen sileäksi. Vahaus tehdään samoin kuin sokerointi, mutta se on nopeampaa ja useimmiten vähemmän kivuliasta.

Käytössämme on sekä sokerointi, vahahelmet että perinteinen vahaus. Valitsemme karvan ja ihon mukaan sopivimman menetelmän parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Varaa aika
  • sokerointi ihokarvojen poisto
  • sokerointi
  • scandinavian skin candy

Eroon häiritsevistä ihokarvoista pysyvästi

Diatermia

Diatermia-menetelmää käytetään ihokarvojen poistamiseen pysyvästi. Diatermiassa steriilillä neulalla poltetaan ihokarvan kasvualusta eli karvatuppi. Hoito toteutetaan tietokoneohjatulla laiteella turvallisesti ja hellävaraisesti. Hoito sopii häiritsevien ihokarvojen poiston lisäksi laajentuneiden pintaverisuonien ja varsiluomien poistoon. Ammattilaisen tekemänä hoito on täysin turvallinen ja kivuton. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hieman. Hoidon jälkeen iho pidetään kuivana vuorokauden ja siihen ei saa laittaa meikkiä eikä voidetta. Aurinkoa olisi hyvä varoa 2 viikkoa hoidon jälkeen.

Varaa aika

DPL-Valoimpulssi

Ella Hybridi DPL valoimpulssilaitteella tehdään turvallista ja tehokasta karvanpoistoa kaikille ihotyypeille ja lähes kaikenvärisille karvoille. Dynamic Pulse Light tekniikan avulla voidaan käyttää vähemmän energiaa, mutta siitä huolimatta saadaan paljon parempia tuloksia lähes kivuttomasti. Laitteella voidaan hoitaa myös pigmenttiläiskiä, couperosaa sekä aknea.

 

Helppo, nopea ja lähes kivuton DPL on tehokas apu kaikille häiritsevistä ihokarvoista kärsiville. Yhdellä kerralla voidaan hoitaa laajojakin alueita. Kasvohoidon yhteydessä voidaan poistaa huuli ja leukakarvat samalla kertaa. Häiritsevät karvat voidaan poistaa myös kainaloista, käsivarsista, bikinialueelta, reisistä ja sääristä. Erityisen hyvin hoito toimii tummiin karvoihin, mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua.

 

DPL- valoimpulssin tuottama valo tuhoaa 60-90% kasvuvaiheessa olevista karvoista joka hoitokerralla. Koska vain 30% karvoista on kerrallaan kasvuvaiheessa, hyvään hoitotulokseen tarvitaan useampi hoitokerta. Yleensä 5-8 kertaa riittää. Hoidot tehdään 4-8 viikon välein. 

 

Hoitojen jälkeen olisi vältettävä aurinkoa 2-4 viikkoa ja saunomista 3 päivää. Kotihoitona ihon viilentäminen on paras keino. Iho saattaa hieman punoittaa hoidon jälkeen, mutta muuten hoito ei vaikuta normaalielämään. Ennen hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen. Hoito ei sovi raskaana oleville, syöpähoitojen aikana, ruskettuneelle iholle tai jos käytössä on valolle herkistävä lääkitys.

Varaa aika