Ohita navigointi

Ihonhoitotuotteet

Ammattikosmetiikkaa hoitotulosten ylläpitoon

Environ A-vitamiinituotteet

Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Terve iho tarvitsee päivittäin A-vitamiinia, joka kuitenkin pilkkoutuu auringon valossa. Valovaurio näkyy ihon vanhenemisena. Vauriota voidaan korjata ja ehkäistä lisäämällä iholle A-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka estävät A-vitamiinin hajoamista ihossa.

 

Environin tuotteet perustuvat tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka tärkeää A-vitamiini on ihon terveydelle ja hyvinvoinnille. Environ-ihonhoitosarjan voiteet sisältävät A-, C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia. A- vitamiini tervehdyttää lähes kaikkia ihon soluja. C- ja E- vitamiinit sekä beetakaroteeni toimivat antioksidantteina. Hoito aloitetaan hyvin miedolla voiteella ja A-vitamiinin määrää lisätään asteittain ihon tottuessa voiteeseen. Environ-tuotteet lisäävät ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti, mikä takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset.

Lue lisää

Swissline sveitsiläinen ihonhoidon premium-sarja

Swisslinen ideologia kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä ihosi kanssa - biologisesti. Palkitut tuotteet sisältävät luonnollisia aktiiviaineita ja iholle identtisiä ainesosia, kuten hyaluronihappoa, kollageenia, niasiiniamidia, pre- ja probiootteja, MadecassosideR sekä lukuisia bioteknologisia huippuyhdisteitä. Tuotteet on suunniteltu täyttämään ihosi tarpeet tieteen, ammattimaisen ihonhoidon sekä tehokkaiden, ennaltaehkäisevien ja korjaavien koostumustensa ansiosta. Swissline ihonhoitotuotteet kunnioittavat ihoa ja työskentelevät yhteistyössä ihosi kanssa - jotta saavutat ihonhoidon huipputulokset - unohtamatta glamouria.

Lue lisää

BiON Skincare -ammattikosmetiikkasarja

BiOn Skincare tuotesarja yhdistää dermatologian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. BiON Skincare -ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka hyödyntää uusimpia tieteellisen tutkimuksen saavutuksia koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. Palkittu ihonhoitosarja on erikoistunut tehokkaaseen anti-age hoitoon ja erityisesti edistykselliseen aknen ja acne rosacean hoitoon.  Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla - yli 90 %:ssa kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia.

Lue lisää

PHYTS´S luomukosmetiikka

PHYT’S tuotesarja tarjoaa luonnollisia ja luomuun perustuvia tuotteita. PHYT’S on aina uskonut, että todella tehokas ihonhoito tulee luonnosta itsestään. Luomu- ja luonnolliset tuotteet ovat ylivoimaisia, kun ne tehdään terveys ja luonnon sopusointu mielessä. PHYT’S tarjoaa valikoiman yksilöllisiä, ihotyypillesi räätälöityjä hoitoja, jotka yhdistävät kauneudenhoidon ja hemmottelun nautintoon, turvallisesti ja tehokkaasti. Hoitotulosta täydentää laaja valikoima laadukkaita kotihoitotuotteita.

 

PHYT’S tuotteet on suunniteltu ammattikäyttöön ja ne valmistetaan Euroopassa. PHYT’S tuotteet on tehty 100 % luonnonraaka-aineista, täydellisen turvallisen ja tehokkaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi. 

Lue lisää

No75 - Kollageenia kauneuteen ja hyvinvointiin

Elimistön oma kollageenintuotanto vähenee ikääntymisen seurauksena, jonka vuoksi mm. hiusten ja kynsien kasvu hidastuu, iho veltostuu ja tulee pigmenttiläiskiä. Kollageenin tuotantoa voidaan tukea kollageenilisäravinteilla, jotka vaikuttavat solujemme rakenneosiin ja antavat lujuutta ja tukea kudoksille.

 

No75 Kollageeni tuotteet on suunniteltu iholle, kynsille ja hiuksille sekä nivelille. Tuotteet sisältävät kaiken tarvittavan kollageenin imeytymiseen, joten et tarvitse muita lisäravinteita. No75 tuotteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia, kuten patentoitua ja biologisesti aktiivista hydrolysoitua kollageenia ja C-vitamiinia. Hydrolysoidun kollageenin vaikutus on osoitettu kliinisillä tutkimuksilla ja julkaistu alan arvostetuissa tieteellisissä julkaisuissa.

Lue lisää

Revitalash-ripsiseerumi

Revitalash on kansainvälisesti tunnustettu, paljon arvostettuja kosmetiikka-alan palkintoja voittanut ja silmälääkärin kehittämä ripsiseerumi. RevitaLash® Advanced -ripsiseerumin patentoitu koostumus hoitaa ja ravitsee ripsiäsi. Uuden The Curl Effect® -ominaisuuden ansiosta Revitalash saa ripset taipumaan tehokkaasti, mutta luonnollisesti. Revitalash on vallankumouksellinen tapa lisätä ripsiesi kaarevuutta markkinoiden palkituimman, myydyimmän ja innovatiivisimman ripsiseerumin avulla. 6 viikon käytöllä saat upeat, pidemmät ja kauniisti kaareutuvat ripset.

Lue lisää