Ohita navigointi

Kasvohoidot

Kosmetologin tekemät kasvohoidot

Kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa

Tampereen Kauneusateljé tarjoaa perinteiset kosmetologin tekemät kasvohoidot. Hoidot voidaan aina räätälöidä asiakkaan ihon ja ongelman mukaan. Hoitoon tullessa asiakkaan ei tarvitse tietää, mikä hoito olisi sopivin, vaan voit antaa kosmetologin valita ihollesi sopivan hoidon. Voit myös soittaa tai tulla maksuttomaan ihokonsultointiin, jossa yhdessä ihonhoidon asiantuntijamme kanssa valitaan sinulle sopiva hoito ja tehoaineet.

Afrodite Hydra Facial kasvohoito

Afrodite Hyrda Facial hoidoilla saat kauniin ja kirkkaan ihon nopeasti. Afrodite Hyrda Facial hoito on loistava vaihtoehto perinteiselle ihonpuhdistukselle. Hoidossa huokoset tyhjennetään alipaineella, iho kuoritaan tehokkaalla hiekkapaperipäällä ja tehoaineet imeytetään ihoon ultraäänellä. Lifting hoidossa tehdään lisäksi kiinteyttävä radiofrekvenssihoito. Hoito tuntuu miellyttävältä ja lopputuloksena on puhdas ja kaunis iho.

Deep Cleansing - Tarkoitettu epäpuhtaalle, suurihuokoiselle iholle

Brighting - Tarkoitettu pigmenttiongelmiin tai kirjavalle iholle

Moisturing - Kosteuttamaan ja puhdistamaan ihoa

Lifting - Kiinteyttä ja kirkkautta iholle

Varaa aika

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus sopii kaikille, joilla on epäpuhtauksia ihossa tai haluaa kirkastaa ihoaan. Hoidossa iho puhdistetaan ja kuoritaan iho ultraäänellä, mekaanisesti, timanttihionnalla tai kemiallisesti. Kosmetologimme valitsee sopivan hoidon asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa poistetaan miliumit ja siistitään kulmat. Hoidon lopuksi laitetaan iholle vielä ihotyypin mukaiset tehoaineet, kasvonaamio ja loppuvoide.

Varaa aika

Klassinen kasvohoito

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Klassinen kasvohoito sisältää: ihon puhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien ja miliumien poiston, kulmien siistimisen sekä tarvittaessa ihokarvojen poistaminen kasvoilta. Puhdistuksen jälkeen iholle laitetaan sen tarvitsemat tehoaineet ja hierotaan kasvot ja decolté. Lopuksi laitetaan vielä ihotyypin mukainen kasvonaamio sekä loppuvoide. Klassiseen kasvohoitoon voi lisätä halutessaan myös jonkin erikoishoidoistamme (linkki). Jos iholla on hoidon jälkeen punoitusta tai asiakas niin haluaa, laitetaan iholle vielä meikkiä.

Varaa aika

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Hoiddossa puhdistetaan iho, kuoritaan joko ultraäänellä tai ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, laitetaan ihotyypinmukainen tehoaine ja tehdään pitkä hieronta, naamio ja loppuvoide. Hoitoon voidaan lisätä myös ihon kunnon tarvitsema laitehoito.

Lisähoidot kasvohoitoihin 

Kasvohoitoihin voi lisätä monia erikoishoitoja tehostamaan hoitavien aineiden imeytymistä. Hoidon yhteydessä Tampereen Kauneusateljéen ammattitaitoinen kosmetologi valitsee sopivan lisähoidon asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. 

Timanttihionta

Timanttihionta on erityisen hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös arpia, pigmenttiläiskiä ja couperosaa. Kuorinta poistaa ihon pinnalta kuolleen solukerroksen, talia ja muita epäpuhtauksia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Kemiallinen ihonpuhdistus

Kemiallinen ihonpuhdistus kypsyttää ihon pinnassa olevat finnit, liuottaa ja pehmentää talitukkeutumia, nostaa epäpuhtaudet pois ja desinfioi ihoa. Talineritys normalisoituu ja iho muuttuu kirkkaammaksi ja tasaisemmaksi. 

Ultratone mikrovirtahoito

Ultratone Futura Pro -mikrovirtaohjelma käyttää hellävaraista Ultra Cell mikrovirtaa, joka uudistaa, nuorentaa ja kiinteyttää ihoa. UltraCell impulssi täsmävaikuttaa fibroplast solujen toimintaan ja tehostaa näin elastiini- ja kollageenituotantoa. Mikrovirta tehostaa myös hoidossa käytettävien aineosien imeytymistä. 

Ultratone kasvohoidot

Ultratone Futura Pro bio-stimulaatiolaitteella voidaan tehdä tehokkaita hoitoja kasvoille. Ultratone hoidoilla voidaan poistaa turvotusta tai rentouttaa kasvoja sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Yhdistämällä Ultratone kasvohoidon muihin hoitoihin niiden yhteisvaikutus tehostuu.

Korkeataajuushoito

Korkeataajuushoitoa suositellaan erityisesti tulehtuneelle ja rasvoittuvalle iholle. Hoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, desinfioi tehokkaasti tulehduksia myös ihon pintaa syvemmältä ja helpottaa aineiden imeytymistä. Korkeataajuushoidolla on myös vanhenevan ihon toimintoja aktivoiva vaikutus.

Kemiallinen kuorinta

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä eri iho-ongelmien hoitoon kuten aknearvet, akne, ruusufinni, maksaläiskät ja rypyt. Happokuorinnat sopivat hyvin myös ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen ja nuorentamiseen.

Neulaton mesoterapia

Hoitona elektroporaatio eli neulaton mesoterapia on hellävarainen. Se avaa sähkön avulla solukalvoon aukkoja, joista vaikuttavia aineita saadaan imeytymään ihoon. Elektroporaation avulla saadaan soluväleihin aikaan hetkellisesti kanavia, joiden kautta pystytään imeyttämään juuri niitä tehoaineita mitä iho tarvitsee.

Radiofrekvenssihoito

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää kaikkia ihon kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostumista ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja.  Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. RF-hoito on tehokas hoito myös silmäpusseihin ja silmänympärysryppyihin.

Parafiinihoito käsille

Kosteuttava parafiinihoito voidaan laittaa käsille minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä. Lopputuloksena kauniit ja pehmeät kädet.

Lymfa boots

Kasvohoidon yhteydessä voi laittaa samanaikaisesti alleille, vyötärölle tai jaloille Lymfa boots -laitteen tehostamaan aineenvaihduntaa tai nestekiertoa.

Lue lisää

Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien värjäys

Ripsien ja kulmien värjäys kestää karvoissa noin 3 viikkoa. Ripsien ja kulmien värjäys on nopea ja helppo apu esimerkiksi matkoille tai kun ei halua käyttää meikkiä jatkuvasti. Värisävyjä on monia ja niitä voidaan sekoitella keskenään halutun tuloksen saamiseksi.

Ripsipermanentti

Ripsipermanentti antaa kaarevuutta ja näyttävyyttä ripsiin 1-2 kuukaudeksi. Hoito tehdään pienillä puolilla ja hoidon tulosta voi tehostaa kestovärillä.

Selän ihonpuhdistus

Selkään tai dekolteelle voidaan tehdä samat ihonpuhdistukset kuin kasvoille. Tarpeen mukaan tehdään mekaaninen ihonpuhdistus, timanttihionta tai kemiallinen ihonpuhdistus. Vartalon ihon arpia voidaan hoitaa myös mikroneulaushoidoilla tai hapotushoidoilla. Suunnittelemme hoidon aina ihon kunnon mukaan.

Varaa aika
Created by