Ohita navigointi

Kasvohoidot

Kosmetologin tekemät kasvohoidot

Kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa

Tampereen Kauneusateljé tarjoaa perinteiset kosmetologin tekemät kasvohoidot. Hoidot voidaan aina räätälöidä asiakkaan ihon ja ongelman mukaan. Hoitoon tullessa asiakkaan ei tarvitse tietää, mikä hoito olisi sopivin, vaan voit antaa kosmetologin valita ihollesi sopivan hoidon. Voit myös soittaa tai tulla maksuttomaan ihokonsultointiin, jossa yhdessä ihonhoidon asiantuntijamme kanssa valitaan sinulle sopiva hoito ja tehoaineet.

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus sopii kaikille, joilla on epäpuhtauksia ihossa tai haluaa kirkastaa ihoaan. Hoidossa iho puhdistetaan ja kuoritaan ultraäänellä, mekaanisesti, timanttihionnalla tai kemiallisesti. Valikoimassamme on myös tehokas Afdorite Hydrafacial laite, jolla alipaineella puhdistetaan huokoset tehokkaasti. Kosmetologimme valitsee sopivan hoidon asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa poistetaan miliumit ja siistitään kulmat. Hoidon lopuksi laitetaan iholle vielä ihotyypin mukaiset tehoaineet, kasvonaamio ja loppuvoide.

Varaa aika

Klassinen kasvohoito

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Klassinen kasvohoito sisältää: ihon puhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien ja miliumien poiston, kulmien siistimisen sekä tarvittaessa ihokarvojen poistaminen kasvoilta. Puhdistuksen jälkeen iholle laitetaan sen tarvitsemat tehoaineet ja hierotaan kasvot ja decolté. Lopuksi laitetaan vielä ihotyypin mukainen kasvonaamio sekä loppuvoide. Klassiseen kasvohoitoon voi lisätä halutessaan myös jonkin erikoishoidoistamme. Jos iholla on hoidon jälkeen punoitusta tai asiakas niin haluaa, laitetaan iholle vielä meikkiä.

Varaa aika

Carboksi-terapia

Carboksi-terapia on vallankumouksellinen hoito rypyille, veltostuneelle iholle, pigmenttihäiriöille ja lievälle aknelle. Hoito on täysin luonnonmukainen. Tulokset ovat näkyvissä jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Paras tulos kuitenkin saavutetaan sarjahoidolla. Hoitoja suositellaan kerran viikossa. Hoitojen määrä riippuu iho-ongelmasta. Voi ottaa myös yksittäisenä hoitona tai lisähoitona toisen kasvohoidon yhteydessä.

Hoitoalueet

 • Rypyt ja juonteet

 • Ihon kosteuttaminen

 • Lievä akne

 • Ihon värin parantaminen / hyperpigmentaatiot

Varaa aika

Mitä on Carboksi-terapia?

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia ja poistaa kuona-aineita. Nämä reaktiot vaikuttavat rauhoittavasti ihon tulehduksiin, akneen, arpiin sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus- ja öljytasapainoa. Ihon väri kirkastuu selkeästi ja juonteet tasoittuvat.

 

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa on ensiarvoisen tärkeää. CO2:n imeytyessä verenkierto paranee ja se taas nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Hoidossa käytettävän hiilidioksidi-naamion muodostama kaasu imeytyy syvälle ihoon ja tuntuu käsittelyn aikana jännänä kuplintana. Toiset aistivat sen voimakkaammin kuin toiset. Pientä kuumotusta ja nipistelyä voi myös esiintyä. Hoidon jälkeen iho on hieman punoittava. Meikin voi tehdä heti hoidon jälkeen.

V Carbon System -hoito

V Carbon System -hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa™. Hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä hoitokerralla. Puhdistavan ja huokosia supistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle. V Carbon System -hoito sopii parhaiten hieman paksummalle iholle ja erityisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Kasvojen lisäksi hoito voidaan tehdä kaulan, dekolteen sekä vartalon iholle.

V Carbon System -hoidon etuja

 • Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä

 • Tiivistää laajentuneita huokosia

 • Vähentää aknea, arpeumia ja aknen jälkeisiä värimuutoksia

 • Poistaa kuollutta solukkoa ihon pintakerroksista

 • Stimuloi kollageenin kasvua

 • Parantaa ihotekstuuria

 • Puhdistaa huokosia vähentäen mustapäitä ja valkopäitä

 • Ihoa kohottava vaikutus

Varaa aika

LED-valohoidot kasvoille

LED-valohoito on luonnollisesti uudistava ja lääketieteellisesti tutkittu menetelmä kasvojen ihon hoitoon. LED-hoidon voi ottaa erillisenä hoitona tai täydentämään ja parantamaan kasvohoitojen tuloksia. Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa yhteensä 4-8 kertaa.

led valohoito

LED-valohoito 

 • Vähentää turvotusta

 • Häivyttää aknearpia

 • Tasoittaa pigmenttihäiriöitä ja ihon väriä

 • Häivyttää ikääntymisongelmia

 • Stimuloi kollageenin tuotantoa

 • Parantaa solujen aineenvaihduntaa

 • Vähentää tulehdusta kuten aknea ja ruusufinniä

LED-valohoidon etuja

 • Uudistaa ihoa luonnollisella tavalla

 • Kivuton ja turvallinen

 • Voidaan tehdä ympärivuotisesti

 • Ei vaadi toipumisaikoja

Varaa aika

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Hoidossa puhdistetaan iho, kuoritaan joko ultraäänellä tai ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, laitetaan ihotyypinmukainen tehoaine ja tehdään pitkä hieronta, naamio ja loppuvoide. Hoitoon voidaan lisätä myös ihon kunnon tarvitsema laitehoito.

Lisähoidot kasvohoitoihin 

Kasvohoitoihin voi lisätä monia erikoishoitoja tehostamaan hoitavien aineiden imeytymistä. Hoidon yhteydessä Tampereen Kauneusateljéen ammattitaitoinen kosmetologi valitsee sopivan lisähoidon asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. 

Timanttihionta

Timanttihionta on erityisen hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös arpia, pigmenttiläiskiä ja couperosaa. Kuorinta poistaa ihon pinnalta kuolleen solukerroksen, talia ja muita epäpuhtauksia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Ultratone ultraääni- tai mikrovirtahoito

Ultratone Futura Pro -mikrovirtaohjelma käyttää hellävaraista Ultra Cell mikrovirtaa, joka uudistaa, nuorentaa ja kiinteyttää ihoa. UltraCell impulssi täsmävaikuttaa fibroplast solujen toimintaan ja tehostaa näin elastiini- ja kollageenituotantoa. Mikrovirta tehostaa myös hoidossa käytettävien aineosien imeytymistä. 

Ultratone kasvohoidot

Ultratone Futura Pro bio-stimulaatiolaitteella voidaan tehdä tehokkaita hoitoja kasvoille. Ultratone hoidoilla voidaan poistaa turvotusta tai rentouttaa kasvoja sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Yhdistämällä Ultratone kasvohoidon muihin hoitoihin niiden yhteisvaikutus tehostuu.

Radiofrekvenssihoito

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää kaikkia ihon kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostumista ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja.  Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. RF-hoito on tehokas hoito myös silmäpusseihin ja silmänympärysryppyihin.

Kemiallinen kuorinta

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä eri iho-ongelmien hoitoon ja sopivat hyvin myös ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen ja nuorentamiseen.

PRX-T33 kemiallinen kuorinta

Tehokas kuorinta arpiin, akneen, ryppyihin tai veltostuneeseen ihoon. Sopii kaikkiin kasvohoitoihin.

Mesopen paikallisesti

Mesopeniä voidaan käyttää paikallisesti arpiin tai maksaläiskien tehostamaan hoidon tuloksia kasvohoidon yhteydessä.

Täyttöliftaus paikallisesti

Kasvohoidon yhteydessä voidaan täyttöliftauksella hoitaa yksittäisiä ryppyjä tai arpia. Hoito sisältää pintapuudutuksen haluttaessa.

Lymfa boots

Kasvohoidon yhteydessä voi laittaa samanaikaisesti alleille, vyötärölle tai jaloille Lymfa boots -laitteen tehostamaan aineenvaihduntaa tai nestekiertoa.

Parafiinihoito käsille

Kosteuttava parafiinihoito voidaan laittaa käsille minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä. Lopputuloksena kauniit ja pehmeät kädet.

Carboksi-terapia

Loistava lisähoito kirkastamaan, kiinteyttämään ihoa. Carboksi-terapialla voidaan hoitaa lievää aknea, ruusufinniä, maksaläiskiä tai ryppyjä.

Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien värjäys

Ripsien ja kulmien värjäys kestää karvoissa noin 3 viikkoa. Ripsien ja kulmien värjäys on nopea ja helppo apu esimerkiksi matkoille tai kun ei halua käyttää meikkiä jatkuvasti. Värisävyjä on monia ja niitä voidaan sekoitella keskenään halutun tuloksen saamiseksi.

Ripsipermanentti

Ripsipermanentti antaa kaarevuutta ja näyttävyyttä ripsiin 1-2 kuukaudeksi. Hoito tehdään pienillä puolilla ja hoidon tulosta voi tehostaa kestovärillä.

Selän ihonpuhdistus

Selkään tai dekolteelle voidaan tehdä samat ihonpuhdistukset kuin kasvoille. Tarpeen mukaan tehdään mekaaninen ihonpuhdistus, timanttihionta tai kemiallinen ihonpuhdistus. Vartalon ihon arpia voidaan hoitaa myös mikroneulaushoidoilla tai hapotushoidoilla. Suunnittelemme hoidon aina ihon kunnon mukaan.

Varaa aika