Ohita navigointi

Kemiallinen happokuorinta

Tuhkimohoito kirkastaa ja kiinteyttää ihoa

Turvallinen ja tehokas MCCM kemiallinen happokuorinta

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä eri iho-ongelmien hoitoon. Happohoidolla voidaan hoitaa aknearvet, akne, ruusufinni, maksaläiskät, rypyt ja muita iho-ongelmia. Happokuorintoja voidaan tehdä kaikille ihotyypeille. Tampereen Kauneusateljéssa happohoidot tekee koulutuksen saanut ammattilainen, joten tekemämme happohoidot ovat täysin turvallisia. 

 

Kuorinnat tehdään turvallisesti erivahvuisilla hapoilla. Asiantunteva hoitajamme valitsee käytettävät hapot asiakkaan ihotyypin ja iho-ongelman mukaan yksilöllisesti. Hoidossa kuorinnan jälkeen iholle imeytetään tehoaineita, jotka pääsevät imeytymään ihoon syvemmälle kuin ilman kuorintaa imeytettynä.

Kemiallinen happokuorinta kirkastaa ja nuorentaa ihoa

Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happokuorinnat ovat myös mitä parhaimpia hoitomuotoja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen ja nuorentamiseen. Kemiallisten kuorintojen tarkoituksena on myös uudistaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Kemiallinen kuorinta sopii hyvin rasvaiselle iholle ja ihon tulehdustiloihin (akne, ruusufinni, suunympärysihottuma, taliköhnäihottuma), vanhenevalle iholle (kuiva, ryppyinen, couperosa), epätasaiselle iholle (arvet, suuret huokoset, keloidit, raskausarvet ja rypyt) sekä pigmenttihäiriöiden hoitoon. Happohoidolla on monia muitakin positiivisia vaikutuksia. 

Varaa aika

Happohoidolla on monia positiivisia vaikutuksia

  • Kuolleet ihosolukot poistuvat ihon pinnalta ja iho uusiutuu nopeammin

  • Ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi

  • Ihon talieritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevät

  • Kollageenin muodostus nopeutuu ja ihon kimmoisuus paranee

  • Pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee

  • Ihon ikääntyminen hidastuu antioksidanttisen vaikutuksen ansiosta

  • Ihonhoitotuotteiden imeytyvyys paranee ja tuotteiden tehoaineet pääsevät vaikuttamaan paremmin ihossa

  • Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuneet juonteet vähenevät

Happohoitoa ei voida tehdä, jos on rikkinäinen iho, herpes (ehkäisevä lääkitys 2 pv ennen kuorintaa), roaccutan-kuuri (6 kk päättymisen jälkeen voi tehdä) tai asiakas on raskaana.