Ohita navigointi

Sensitive injektor täyttöliftaus

Ihon nuorennushoito

Biorevitalisaatio hyaluronihapon injektointimenetelmä

Biorevitalisaatiohoidossa ihoon laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa. Sensitive Medical Injection System on hellävarainen injektointimenetelmä, jolla hyaluronihappo ja muut tehoaineet saadaan vietyä ihoon nopeasti, turvallisesti ja kivuttomasti. Kertakäyttöisessä hoitopäässä on yhdeksän neulaa, joilla voi injektoida hyalurorihappoa tai muita tehoaineita 2,5 mm syvyyteen. Injektori sopii loistavasti henkilöille, joilla on mustelmataipumusta, sillä hoitotulos rauhoittuu nopeasti ja laitteen vakuumi tekee hoidosta hellävaraista ja lähes kivutonta. Injektoria voi verrata mikroneulaukseen, mutta se on tehokkaampaa. 

Täyttöliftaus

Täyttöliftauksessa ihoon injektoidaan erityisen hoitopään avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa. Kone annostelee juuri oikean määrän ainetta ja juuri oikeaan paikkaan. Sensitive injektorilla hyaluronihappoa voidaan annostella myös pieniin juonteisiin ja muualle, missä ihon kuntoa halutaan parantaa. Täyttöliftauksella voidaan hoitaa koko kasvot tai vaikka joku tietty alue. Täyttöliftaus on nopeaa, sillä koko kasvojen hoito vie vain noin 15 minuuttia. Hoito voidaan tehdä myös vartalolle, esimerkiksi kämmenselkiin. Hoidolla voidaan tehdä myös koneellinen mikroneulaus ja näin viedä tehoaineet oikeaan syvyyteen. 

Hoitoalueet

  • Kaula ja dekoltee

  • Otsan juonteet

  • Silmäkulmien rypyt

  • Poskipäät

  • Leuan alue

  • Suunympärysrypyt

  • Aknearvet

  • Kämmenselät

Varaa aika

Hyaluronihappo nuorentaa ihoa

Hyaluronihappo on luontainen ihon soluissa esiintyvä polysakkaridi, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta. Ihomme kuluttaa hyaluroinihappoa ikääntyessä yhä enemmän ja siksi iho kuivuu ja rypistyy.

 

Hyaluronihappoa on olemassa stabiilissa ja stabiloimattomassa muodossa. Stabiloimaton hyaluronihappo hajoaa iholla nopeasti. Stabiloidussa hyaluronihapossa on ristisidoksia, jotka estävät sen hajoamisen. Stabiloitu hyaluronihappo pysyy ihossa yleensä noin 6-12 kk, jonka aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta. Iho näyttää nuoremmalta ja kiinteämmältä. Hyaluronihappo myös palauttaa ihon kosteutta ja lisää ihon joustavuutta.

 

Stabiloimatonta hyaluronihappoa on voiteissa ja se on loistava päivittäisessä käytössä. Stabiloitu on molekyylikooltaan suurempi, joten sen saamiseen ihoon tarvitaan apuvälineitä. Tehokkain tapa on injektoida se juuri oikeaan syvyyteen. Tampereen Kauneusateljéssa on käytössä Sensitive Medical Injection System hyaluronihappoinjektori.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen iho suojataan hoitolassa ja hoidon jälkeisenä iltana ei ole toivottavaa laittaa iholle mitään aineita eikä meikkiä. Hikiliikunta, saunominen ja auringonotto samana päivänä on kielletty. Seuraavana päivänä ihoa voidaan hoitaa normaalisti ja meikata. Iho voi punoittaa hoidon jälkeen ja hiukan myös seuraavana päivänä, mutta toipuminen on nopeaa. 

Ennen - jälkeen

Sensitive injektor täyttöliftaus tasoittaa silminnähden ihon ryppyjä ja juonteita. 

Kuvia hyaluronihapon injektoinnista Sensitive Medical Injection Systemillä
Created by