Ohita navigointi

Mikroneulaus

Korjaa ja uudistaa ihoa luonnollisesti ja turvallisesti

Mikroneulaus uudistaa ihoa hellävaraisesti

Mikroneulaus on tehokas hoito ihon ikääntymisen, arpien, pigmenttimuutosten ja kuivan ihon hoitoon. Hoito voidaan tehdä sekä kasvoille että vartalolle. Hoito sopii hyvin kaikenikäisille. Mikroneulaus on vallankumouksellinen hoitomenetelmä. Neulauksessa pienet neulat osuvat dermiksen puoleenväliin stimuloiden fibroplastien toimintaa. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä korjaa ja uudistaa ihoa luonnollisesti ja turvallisesti.

 

Mikroneulaus on ammattilaisen tekemänä turvallinen hoito. Mikroneulaus ei vahingoita tai riko ihon pintaa. Reiät umpeutuvat kahdessa tunnissa. Hoito on voidepuudutuksen ansiosta kivutonta. Mikroneulaus tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot lisäämällä kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Hoito on vielä edullisempi kuin monet muut voimakkaat hoidot. Veitsetön ja ei-kuoriva hoito tarkoittaa myös anteeksi antavaa hoitoa eli iho palautuu hyvin nopeasti.

 

Mikroneulauslaitteissa on erittäin ohuita neuloja, jotka tekevät kymmeniä tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Mikroneulauksen voi tehdä telalla, mesopenillä tai RF-mikroneulauslaitteella. Mikroneulauksessa syntyvien kanavien kautta tehoaineet kuten A- ja C-vitamiinit imeytyvät ihon syvempiin kerroksiin paljon paremmin.

Mikroneulaushoito 

Mikroneulaushoidossa iho puhdistetaan ja tarvittaessa puudutetaan pintapuudutusaineella. Neulaus kestää 10-20 minuuttia, jonka jälkeen laitetaan ihon tarvitsemat tehoaineet. Hoidon yhteydessä voidaan tehdä myös muita tarvittavia toimenpiteitä. Mikroneulausta ei tehdä tulehtuneelle iholle. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa.

 

Parempia tuloksia saadaan sarjahoidon tuloksena. Sarjahoitona mikroneulaus tehdään 4-6 viikon välein. Tehokuurin voi tehdä myös 3-6 kertaa viikon tai kahden välein ja sen jälkeen ylläpitohoitona 6 viikon välein. Mikroneulausrulla kestää 6-10 kertaa ja on henkilökohtainen. Rulla veloitetaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Mesopenissä ja RF-mikroneulauslaitteessa on kertakäyttöinen pää, joka vaihdetaan joka hoitokerta.

Varaa aika

Mikroneulaushoidon jälkeen

Hoidon jälkeen iholle ei saisi samana päivänä laittaa mitään aineita ja olisi suotavaa, ettei ihoa turhaan kosketeltaisi. Tyynyliina olisi hyvä vaihtaa tai laittaa puhdas pyyhe tyynyn päälle. Hikiliikuntaa, uimahallia, saunaa tai suoraa auringonvaloa olisi hyvä välttää samana iltana. Seuraavana aamuna voi ihon puhdistaa ja hoitaa normaalisti. Hoitopäivänä iho voi punoittaa voimakkaasti ja yleensä punoitus laskee seuraavaksi päiväksi. Herkemmillä ihoilla voi olla lievää punoitusta seuraavanakin päivänä. Ihon kosteuttaminen on tärkeää hoidon jälkeen.

Mikroneulaus sopii

  • Ryppyjen ja juonteiden tasoittamisen

  • Ihon veltostumisen hoitoon

  • Aknearpien ja muiden arpien häivyttämiseen

  • Suurten ihohuokosten hoitoon

  • Hyperpigmentoituneen ihon hoitoon

  • Atooppisen, kuivan tai herkän ihon hoitoon

  • Selluliittiin ja raskausarpien hoitoon

Mikroneulauksen hyötyjä

Mikroneulaus lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Mikroneulauksen avulla saadaan imeytettyä haluttuja tehoaineita ihon syvempiin kerroksiin. Palautuminen hoidosta on nopeaa. Jo seuraavana päivänä iho on joko normaali tai ainoastaan pientä punoitusta voi olla havaittavissa

RF-mikroneulaus eli fraktionaalinen mesoterapia

RF-mikroneulauslaitteessa yhdistyvät mikroneulaus ja radiofrekvenssihoito. Nämä kaksi menetelmää yhdessä täydentävät toisiaan ja tekevät hoidosta tehokasta ja tuloksellista. Hoito on nopea ja iho rauhoittuu sen jälkeen pikaisesti eli varsinaista toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan lähes kivuton. Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia aineosasia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin. Hoito soveltuu parhaiten kiinteyttämään ihoa, mutta mikroneulauksella hoidetaan tuloksellisesti myös ihon epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa.

RF-mikroneulaus hoito

RF-mikroneulaus laitteen neulat tekevät jopa kymmeniätuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä aktivoi ihon kasvutekijöitä sekä stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa auttaen sekä korjaamaan että uudistamaan ihoa luonnollisesti ja turvallisesti. Lisäksi mikroneulauksessa ihon pintaan syntyvien kanavien kautta halutut tehoaineet imeytyvät helposti. RF-mikroneulauslaitteella saadaan neulojen syvyys määriteltyä tarkasti haluttuun syvyyteen, jopa 2mm syvyyteen asti. RF-mikroneulauslaitteella saadaan myös radiofrekvenssi ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella. RF-mikroneulauslaitteella tehdyn hoidon jälkeen iho on kiinteämpi ja tasaisempi. Pienet pintarypyt tasoittuvat silminnähden. Hoidon voi tehdä yksittäisenä tehohoitona, mutta parhaat tulokset saavutetaan 4-6 kerran hoitosarjassa, jossa hoidot tehdään noin kerran viikossa. Sen jälkeen suositellaan ylläpitohoitoa 1-2 kuukauden välein. Pistoshoitoihin (täyttöaineet ja botuliini) olisi hyvä olla väliä 2 viikkoa

Hoidon jälkeen

RF-mikroneulaushoidon jälkeen iholle laitetaan rauhoittavia aineita vaikuttamaan. Hoidon jälkeen saattaa joillain olla lievää punoitusta. punoitus on helposti Punoituksen voimakkuus ja kesto vaihtelee yksilöittäin, mutta menee ohi muutamassa tunnissa tai viimeistään seuraavaksi päiväksi. Kaula ja dekoltee punoittavat herkemmin

 

Hoidon jälkeen asiakkaan olisi vältettävä hikiliikuntaa, saunomista ja suoraa auringonvaloa 24h. Heti hoidon jälkeen ei saa laittaa iholle meikkiä, mutta seuraavana päivänä ihoa voi hoitaa ja meikata normaalisti. Kosteuttavia tuotteita kannattaa käyttää kotihoitona.

Varaa aika
Kuvia RF-mikroneulaushoidosta