Ohita navigointi

Ota yhteyttä

Tilaa lahjakortti helposti

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää hoidoista, ota rohkeasti yhteyttä. Autan mielelläni kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Hoitoajan voit varata helpoiten nettiajanvarauksen kautta.

 

Krista Matara

Puh. 040 587 5078

krista@tampereenkauneusatelje.fi

 

Tampereen Kauneusateljé sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Aleksanterinkatu 29 A, 7. krs. Olemme avoinna sopimuksen mukaan ja tarvittaessa myös myöhään illasta ja viikonloppuisin.

 

Tervetuloa rentoutumaan ja hoitamaan ihoasi!

Tilaa lahjakortti

Meillä on käytössämme useita tapoja tilata lahjakortti. Valitse niistä itsellesi sopivin. Lahjakortti on erinoimainen lahja syntymäpäivälahjaksi, valmistujaislahjaksi tai muuten vain kun haluat hemmotella läheistäsi. 

Lahjakortin voit noutaa hoitolastamme, tilata helposti postitse täyttämällä alla olevan lomakkeen tai tulostaa itse Anna Lahjaksi -palvelusta tai Timmasta. 

Lahjakortti Timman kautta

Lahjakortin tilaukseen pääset tästä linkistä. Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämälle sen omaan onnittelukorttiin. 

Lahjakortti Anna Lahjaksi -palvelusta

Voit tilata ja tulostaa lahjakortin itse Anna Lahjaksi -palvelusta tästä linkistä. Tällöin saat lahjakortin heti itsellesi. Tulostettava lahjakortti on voimassa 6 kk tilauspävästä. 

Lahjakortti postitse

Lomakkeella voit tilata lahjakortin haluamallesi summalle. Lähetämme lahjakortin tilaajalle postitse. Jos haluat, että lahjakortti lähetetään suoraan saajalle, täytä myös lahjakortin saajan tiedot. Lahjakortti on aktiivinen, kun se on maksettu. Maksutiedot lähetämme tilaajalle sähköpostitse. 

Lahjakortin saajan tiedot

Created by