AJANVARAUSJÄRJESTELMÄMME VAIHTUU 1.4. ALKAEN
Otamme käyttöön Timma-ajanvarausjärjestelmän 1.4. alkaen. Huhtikuun ajanvaraukset voit tehdä jo nyt tästä linkistä. Maaliskuun ajanvaraukset vielä vanhan järjestelmän kautta tästä linkistä tai puh. 040 587 5078. Pävitämme sivujemme kaikki ajanvarauslinkit maaliskuun loppuun mennessä. 

KORONATIEDOTE: Hoitolamme on avoinna ja voit varata meille normaalisti aikoja. Tiedotamme asiasta tarkemmin etusivun Ajankohtaista-osiossa ja Facebook-sivullamme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä puh. 040 587 5078. Voit ostaa meiltä myös lahjakortin

Purebeau Fibroblast

Veitsetön kasvojen kohotus

PUREBEAU Fibroblast 

PUREBEAU on tuonut markkinoille mullistavan, kokonaisvaltaisen keksinnön lähestyä luonnollista kauneutta. PUREBEAU Fibroblast on ei-invasiivinen menetelmä, joka sopii silmäluomien kohotukseen ja ryppyjen tasoitukseen. PUREBEAU Fibroblast laite tuottaa käsikappaleen kärkeen pienen nk. plasmasalaman, joka hoidossa hypähtää laitteen kärjestä iholle ja höyrystyy iholle muodostaen pinnallisesti pienen, mikromillimetrin suuruisena pisteen. Tämä piste aiheuttaa ihon supistumisen sen välittömässä läheisyydessä. Hoidon aikana iholle tehdään halutulle alueelle useita pisteitä. Näin aikaansaadaan iholle pisteiden verkko, joka muodostaa erilaisia kuvioita tai sijoittuu iholle ketjuina. Tuloksena käsitelty ihoalue on selkeästi kiinteytynyt pisteiden vaikutuksen ansiosta.

PUREBEAU Fibroblast hoito

PUREBEAU Fibroblast hoito kestää n. 1-2 tuntia sisältäen konsultoinnin. Ammattitaitoisesti tehtynä Fibroblast hoito on lähes kivutonta. Hoidon jälkeen olisi hyvä välttää aurinkoa 2 kuukautta. Siksi Fibroblast hoito on hyvä toteuttaa syksyllä tai alkuvuodesta. Hoidon jälkeen iholla on pienen pienet ruvet 3-5 päivää. Silmänympäryksiä hoidettaessa turvotusta voi olla 2-3 päivää käsittelyn jälkeen. Fibroblast hoito on pitkävaikutteinen. Osa tuloksista näkyy heti, mutta paranee vielä 2 kuukauden aikana. Hoito ei vaadi ylläpitohoitoa, vaan tulos kestää jopa 2 vuotta.

PUREBEAU Fibroblast hoidon vaikutuksia

  • Perinteisen kirurgiaan verrattuna ihoa ei voi ”ylikohottaa”

  • Ensimmäiset tulokset näkyvät jo toimenpiteen aikana

  • Kohottaa ja kiinteyttää silmäluomia ilman veistä

  • Ei tarvitse pitkää toipumisaikaa

Varaa aika
Ennen - jälkeen

PUREBEAU Fibroblast ei-invasiivisen silmäluomen kohotuksen periaatteet

Created by