Ohita navigointi

Radiofrekvenssihoidot

Kiinteyttää ja tasoittaa ihoa

RF Radiofrekvenssihoidot Tampereella

Radiofrekvenssihoidon avulla iho supistuu ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Caretech RF-Cryo laite hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja miellyttävästi. Laitteella voidaan antaa hoitoja sekä kasvoille että vartalolle. Tampereen Kauneusateljén henkilökunta on saanut korkeatasoisen koulutuksen laitteen käyttöön ja meillä on vuosien kokemus radiofrekvenssihoitojen tekemisestä. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä hoidosta saatuihin tuloksiin.

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ja tasoittaa ihoa

Radiofrekvenssi eli Caretech RF-Cryo hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Energia lisää ihoa kiinteyttävän kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Hoidon tuloksena solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Laitteen tuottama lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. 

 

Caretech RF-Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. Radiofrekvenssihoitoa voidaan käyttää myös muualla vartalon alueella. 

Tehokas ja miellyttävä laitehoito

Multipolaarinen RF hoito toimii kuudella elektrodilla ja energia kohdistuu vain käsiteltävälle alueelle. Koska taajuus kohdistuu hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Koulutetun ammattilaisen tekemänä radiofrekvenssihoito on turvallista ja kivutonta. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän tehoa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää. Hoito tuntuu lähinnä rentouttavana lämpönä iholla. Erityistä toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Radiofrekvenssihoidon ansiosta kirurgisia hoitoja ei tarvita ollenkaan tai niitä voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. 

Varaa aika

Neulaton mesoterapia Dual Injektor PRO+

Neulaton mesoterapia on ihoa kiinteyttävä ja kohottava hoito. Alkuun iho puhdistetaan ja kuoritaan kevyellä happokuorinnalla tehostamaan aktiiviaineiden imeytymistä. Ihoon laitetaan sen tarvitsemat tehoaineet, hierotaan ja laitetaan erikoisnaamio, jonka päältä tehdään radiofrekvenssihoito ja elektroporaatio maksimoimaan aineiden imeytyvyys mahdollisimman syvälle. Iho on heti hoidon jälkeen nuorempi ja kauniimpi.

Elektroporaatio 

Hoitona elektroporaatio on hellävarainen. Se avaa sähkön avulla solukalvoon aukkoja, joista vaikuttavia aineita saadaan imeytymään ihoon. Elektroporaation avulla saamme soluväleihin aikaan hetkellisesti kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään juuri niitä tehoaineita mitä iho tarvitsee. Elektroporaatiossa aktiiviaineet imeytetään ihoon erityisen magneettisen aallon avulla. Lisäksi radiofrekvenssiin yhdistetty punainen valo sekä elektroporaatioon yhdistetty sininen valo tehostavat toimintoja ja parantavat ihon omaa aineenvaihduntaa.

 

Varaa aika

RF-mikroneulaus eli fraktionaalinen mesoterapia

RF-mikroneulauslaitteessa yhdistyvät mikroneulaus ja radiofrekvenssihoito. Nämä kaksi menetelmää yhdessä täydentävät toisiaan ja tekevät hoidosta tehokasta ja tuloksellista. Hoito on nopea ja iho rauhoittuu sen jälkeen pikaisesti eli varsinaista toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan lähes kivuton. Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia aineosasia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin. Hoito soveltuu parhaiten kiinteyttämään ihoa, mutta mikroneulauksella hoidetaan tuloksellisesti myös ihon epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa.

RF-mikroneulaus hoito

RF-mikroneulauslaitteen neulat tekevät jopa kymmeniätuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä aktivoi ihon kasvutekijöitä sekä stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa auttaen sekä korjaamaan että uudistamaan ihoa luonnollisesti ja turvallisesti. Lisäksi mikroneulauksessa ihon pintaan syntyvien kanavien kautta halutut tehoaineet imeytyvät helposti. RF-mikroneulauslaitteella saadaan neulojen syvyys määriteltyä tarkasti haluttuun syvyyteen, jopa 2 mm syvyyteen asti.  RF-mikroneulauslaitteella saadaan myös radiofrekvenssi ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella. RF-mikroneulauslaitteella tehdyn hoidon jälkeen iho on kiinteämpi ja tasaisempi. Pienet pintarypyt tasoittuvat silminnähden. Hoidon voi tehdä yksittäisenä tehohoitona, mutta parhaat tulokset saavutetaan 4-6 kerran hoitosarjassa, jossa hoidot tehdään noin kerran viikossa. Sen jälkeen suositellaan ylläpitohoitoa 1-2 kuukauden välein. Pistoshoitoihin (täyttöaineet ja botuliini) olisi hyvä olla väliä 2 viikkoa

Hoidon jälkeen

RF-mikroneulaushoidon jälkeen iholle laitetaan hoitavat tehoaineet ihon kunnon mukaan. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hieman, mutta rauhoittuu nopeasti. Hoidon jälkeen asiakkaan olisi vältettävä hikiliikuntaa, saunomista ja suoraa auringonvaloa 24h. Heti hoidon jälkeen ei saa laittaa iholle meikkiä, mutta seuraavana päivänä ihoa voi hoitaa ja meikata normaalisti. Kosteuttavia tuotteita kannattaa käyttää kotihoitona.

Varaa aika
Kuvia RF-mikroneulaushoidosta