Ohita navigointi

Ultratone kasvohoidot

Tehokas ja miellyttävä kasvojen kohotushoito

Ultratone kasvohoidot

Tampereen Kauneusateljélla on Ultratone biostimulaatiolaite, jolla voidaan tehdä useita erilaisia tehokkaita hoitoja kasvoille. Ultratone laitteella voidaan ikään kuin jumpata kasvojen lihaksia, mikä kohottaa ja kiinteyttää kasvoja. Ultratonen biostimulaatiolaitteet hyödyntävät lääketieteellistä huipputeknologiaa ja ne ovat läpäisseet monipuoliset ja vaativat laatu- ja turvallisuustestit. Henkilökuntamme on koulutettu Ultratone laitteiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Ultratone laitteet ovat tutkittuja, turvallisia ja tehokkaita hoitolaitteita.

 

Ultratone laitteilla voidaan toteuttaa useita erilaisia ihonhoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Laitteessa on kasvoille 8 erilaista biostimulaatiohoitoa eli kasvojumppaa, joissa käytetään lukuisia erilaisia sähköisten impulssien ominaisuuksia ja toisaalta laitteeseen valmiiksi ohjelmoituja tietoja kudos- ja ihotyypeistä. Ultratone Futura Pro laitteella voidaan tehdä veitsettömiä kohotushoitoja, hoitaa syviä kasvolihaksia tai silottaa pintaryppyjä. Ultratone kasvojumpalla voidaan myös poistaa turvotusta tai rentouttaa kasvoja sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Sarjahoitosuositus on 5-10 hoitoa 2-3 kertaa viikossa ja ylläpitohoito vähintään kerran kuukaudessa. Ultratone kasvohoidon voi myös yhdistää muihin hoitoihin, jolloin niiden yhteisvaikutus tehostuu entisestään.

Ultratone Non-surgical face lift eli veitsetön kasvojen kohotushoito

Ultratone Futura Pro laitteella voidaan tehdä kasvoille tehokkaita "non-surgical face lift" eli veitsettömiä kohotushoitoja. Kohotushoito on noin 15 minuutin tehohoito, joka hoitaa ja jumppauttaa kasvojen lihaksia tietokoneohjatuilla sähköisillä impulssisarjoilla. Hoito kuntouttaa, kiinteyttää ja kohottaa kasvojen ja kaulan lihaksia sekä vähentää pintaryppyjä. Ultratone kohotushoito on monipuolinen ja miellyttävä veitsetön vaihtoehto kauneusleikkaukselle.

Varaa aika

Ultratone Ultralift kasvojen kiinteytys

Ultratone Ultralift on hyvin kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, Ultratone kasvohoito ja ihon kunnon mukaan joko ultraäänihoito, jos iho on punoittavampi ja kuivempi, radiofrekvenssihoito kiinteyttä kaipaavalle tai mikrovirtahoito, jos ihossa on paljon hiusryppyjä. Hoidon lopuksi laitetaan iholle tehoaineet ja naamio ja loppuvoiteet.

Varaa aika

Mikrovirtahoito

Ultratone Futura Pro -mikrovirtaohjelma käyttää hellävaraista UltraCell mikrovirtaa, joka uudistaa, nuorentaa ja kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa. Mikrovirta tehostaa myös hoidossa käytettävien aineosien imeytymistä. Ainutlaatuisella Ultratone mikrovirralla kiihdytetään fibroplast solujen toimintaa, mikä tehostaa elastiini- ja kollageenituotantoa ihokudoksissa, mikä puolestaan palauttaa ihon elastisuuden ja kimmoisuuden. Hoidon voi ottaa erillisenä 30 minuutin hoitona tai esim. Ultratone bio-stimulaatiohoidon yhteydessä 10 minuutin jaksoissa. Mikrovirtahoito on rentouttava ja täysin kivuton hoito-ohjelma.

Ylläpitohoito

Ultratone ylläpitohoito on suunniteltu sarjahoitojen jälkeiseen jatkohoitoon. Ylläpitohoitona suositellaan 1-2 hoitokertaa kuukaudessa Ylläpito hoito sisältää monipuolisen sarjan sähköisiä impulsseja, mikä säilyttää kasvoja kohottavan ja kiinteyttävän vaikutuksen, estää pintaryppyjä sekä kiihdyttää kollageeni ja elastiinituotantoa.